Κάτω από το μπαλκόνι του Δήμαρχου Τιράνων, σπάνε την ταμπέλα της Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε: 22/06/2018 13:49 Τελευταία Ενημέρωση: 23/06/2018 19:07 Από: Tachydromos

Το πόσο απέχουν τα λόγια του Ράμα για τις βελτιωμένες σχέσεις με την Ελλάδα, το αποδεικνύει κι αυτό απλό, αλλά ανθελληνικό γεγονός που συνέβηκε στο νέο πάρκο της πολυδιαφημισμένης πλατείας «Σκεντέρμπεη» στα Τίρανα, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του Δήμαρχου Βελία.

Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, το κλίμα το ανθελληνικό που όλα αυτά τα χρόνια έσπειρε προς πάσα κατεύθυνση στην αλβανική κοινωνία ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ράμα, είναι η αιτία που κάποιοι, διαποτισμένοι με ανθελληνικό μίσος, ξέσπασαν πάνω στην ταμπέλα που αναγράφονταν το όνομα της Ελλάδος κι ασφαλώς είχε αποτυπωμένη σε ξύλο και την ελληνική σημαία.

Σε ένδειξη θετικής βούλησης για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Δήμαρχος των Τιράνων, επινόησε το φύτευμα δέντρων έξω από το Δημαρχείο και στην πλατεία που επονόμασε Ευρώπη. Φύτεψε τόσα δέντρα όσες είναι οι χώρες της ΕΕ. Και δίπλα σε κάθε δέντρο τοποθέτησε μια ταμπέλα με το όνομα και τη σημαία της κάθε χώρας.

Εδώ και τρεις μέρες όμως κάποιος (με εντολή ή αυτοβούλως) κατέστρεψε και πέταξε την ταμπέλα με το όνομα της Ελλάδας. Σαν αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή, ενώ πέρασαν τρεις μέρες, κανείς δε διανοήθηκε να αντικαταστήσει την ταμπέλα, αλλά συνεχίζει το δέντρο της Ελλάδας να είναι το μόνο χωρίς όνομα στην ομώνυμη πλατεία Ευρώπης.

Παραμένει εκεί, ως ένδειξη ενός κακόβουλου σχεδίου που τρέφει το ανθελληνικό μίσος και ως απόδειξη ότι το κακό κλίμα που δημιούργησε για την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια ο Ράμα και που εμπότισε ψυχές και συνειδήσεις κατά της Ελλάδας, θα χρειαστεί χρόνο να αλλάξει.

Μετά από τέτοιες ενέργειες σπίλωσης της Ελλάδας και την αδράνεια της δημοτικής αρχής των Τιράνων να καταδικάσει και να διορθώσει την ενέργεια, τα λόγια του Ράμα στο Καραχάτζι μοιάζουν άνευ νοήματος.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon