Ο Μπερίσα για δηλώσεις «αλλαγής» συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας

Δημοσιεύθηκε: 12/07/2018 09:24 Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2018 09:24 Από: Tachydromos

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται κατά του νυν πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τον οποίο αποκαλεί «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» κατηγορώντας τον για παραχώρηση αλβανικών εδαφών στην Ελλάδα.

Γράφει ο Μπερίσα:

Αγαπητοί φίλοι, ο Επίτροπος Χαν μίλησε χθες στο Λονδίνο στο συνέδριο «Πέραν του Βερολίνου» που διοργανώθηκε στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, "Chatham House", όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επίσης, έχουμε μία συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, και έχουμε εκεί μια, ας πούμε, διασυνοριακή αναδιάρθρωση, που είναι ( η συμφωνία) πολύ σημαντική και αποφασιστική για τους πολίτες. Γι αυτό χρειαζόμαστε μια ηγεσία, που πρέπει να κατανοήσει ότι απαιτούνται αλλαγές στην κοινωνία. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στο δρόμο προς την Ευρώπη».

Έτσι -γράφει ο Μπερίσα- ακόμη μία ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών λένε ότι οι διαπραγματεύσεις του «Γεωργίου Ζωγράφου Β΄» και των προστατών του, συζητούν την αναδιάρθρωση, δηλαδή τις αλλαγές των υπαρχόντων συνόρων που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η δήλωση του υπουργού Άμυνας της ελληνικής δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, ότι με τη νέα συμφωνία με την Αλβανία θα διευρυνθεί η αγαπημένη μας πατρίδα, Ελλάδα!».

Και καταλήγει:

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλώ τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να διώξουν επειγόντως από την εξουσία τον «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» και της προδοτικής του κλίκας».

(Στοιχεία από Facebook.com)

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon