Νέος θρίαμβος για την Ελλάδα – Χρυσό και ασημένιο στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας

Δημοσιεύθηκε: 12/08/2018 15:27 Τελευταία Ενημέρωση: 12/08/2018 15:27 Από: Tachydromos

Κυρίδου - Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Ραστίτσε της Τσεχίας, ενώ το δίδυμο Νόνη - Αγιώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Άλλες δύο διακρίσεις προστέθηκαν στην πιο… ελληνική εβδομάδα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό.

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Ραστίτσε που διεξάγεται στην Τσεχία.

«Το απολαύσαμε σήμερα. Αυτός ο αγώνας ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες συνθήκες που βρίσκαμε. Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση και διατηρήσαμε τη διαφορά μέσα στη κούρσα αλλά στα τελευταία 400μ. θέλαμε απλά να τερματίσουμε», δήλωσε η Μπούρμπου αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική ελληνική επιτυχία στην Τσεχία, καθώς για την ίδια διοργάνωση αλλά για διπλό σκιφ, η Ισμήνη Νόνη και η Ελένη Αγιώτη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Η ελληνική βάρκα τερμάτισε σε 7:19.400 πίσω μόνο από τις Κινέζες Λιου και Ζανγκ που στέφθηκαν νέες παγκόσμιες πρωταθλήτριες με χρόνο 7:17.410.

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon