Συλλήψεις στους Αγ. Σαράντα για κλοπές σκαφών στην Κέρκυρα

Δημοσιεύθηκε: 03/09/2018 18:05 Τελευταία Ενημέρωση: 04/09/2018 20:51 Από: Tachydromos

Όπως μεταδίδουν τ αλβανικά ΜΜΕ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι επιχείρηση της Αλβανικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αστυνομικές αρχές, αποτέλεσμα της οποίας είναι η εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε σκάφη και φουσκωτά στο νησί της Κέρκυρας και τα μετέφεραν στην Αλβανία. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι τα μεταπουλούσαν στους Αγίους Σαράντα. Θύματα τους ήταν και ξένοι που παραθερίζουν στην Κέρκυρα.

Η Αλβανικές διωκτικές αρχές στο χωριό Αηλιάς (Σεντελί στην αλβανική) στον Κόλπο του Βουθρωτού συνέλαβαν δύο εφήβους 15 και 17 χρονών καθώς στις αυλές των σπιτιών τους εντόπισαν σκάφη τα οποία είχαν καταγγελθεί ως κλαπέντα στις ελληνικές αρχές που είχαν μεταβιβάσει τα στοιχεία και σχετικές πληροφορίες. Ακόμη δύο νεαρά άτομα 17 ετών συνελήφθησαν ως συνεργή και μέλη της οργανωμένης σπείρας στην Κέρκυρα.

Το συγκεκριμένο χωριό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ την Κέρκυρα έχει συγκροτηθεί με εποίκους Καθολικούς του Βορρά. Λειτουργεί ως άνδρο της τοπικής μαφίας και οι κάτοικοι του απασχολούν διαρκώς τις αστυνομικές αρχές καθώς μετέχουν στα δίκτυα δθακίνησης ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων.

Δεν αποκλείεται και τα ταχύπλοα που έκλεβε η συγκεκριμένη σπείρα να χρησιμοποιήθηκαν σε τέτοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι ομάδες απ το συνκικισμό αυτό αποδεδειγμένα συνεταιρίζονται σε δράσεις που καθοδηγεί η κοσοβάρικη μαφία και άλλες ομάδες αλβανών του εξωτερικού που το καλοκαίρι εδράζουν στους Αγίους Σαράντα.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon