Ο Έντι Ράμα ευχαριστεί τον Ερντογάν για την ‘Air Albania’

Δημοσιεύθηκε: 15/09/2018 09:14 Τελευταία Ενημέρωση: 15/09/2018 09:14 Από: Tachydromos

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μίλησε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της νεοσυσταθείσας ‘Air Albania’ στον διεθνή αερολιμένα των Τιράνων, ‘Nene Tereza’, χθες στα Τίρανα.

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία ‘Turkish Airlines’ ίδρυσε μια κοινοπραξία στην Αλβανία. Στην τελετή παρέστησαν ο πρέσβης της Τουρκίας στα Τίρανα, Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ, εκπρόσωποι της αλβανικής κυβέρνησης και αξιωματούχοι της Turkish Airlines.

Ο Ράμα στην ομιλία του δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαν να αρχίσουν οι πτήσεις αυτής της εταιρείας.

«Το συναίσθημα είναι υπέροχο ειδικά ανάμεσα σε φίλους της θυγατρικής των ιδιοκτητών καθώς εκπληρώνεται άλλη μια δέσμευση προς τους συμπολίτες, ένα όνειρο που φαίνονταν αδύνατο στην υπό την ερυθρόμαυρη σημαίας μας, αεροπορική εταιρεία, «Air Albania».

Ο Ράμα πρόσθεσε ότι ήταν ένα όνειρο, όχι εύκολο, αλλά με την επιμονή και την πίστη για την επίτευξη του στόχου αυτού έγινε πραγματικότητα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η εταιρεία με τη σημαία μας, η Air Albania, ένα εθνικό έργο επιτεύχθηκε μέσα στη χρονιά που τιμούμε τον Γκιέργκι Καστριότι».

Και κατέληξε:

«Χωρίς την πρωτοβουλία και τη γενναιόδωρη υποστήριξη του προέδρου Ερντογάν, το έργο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αλλά, και όταν λήφθηκε η απόφαση, ο δρόμος δεν ήταν εύκολος», είπε, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon