Επίσκεψη μαθητών στην έκθεση Μύρτιδα!

Δημοσιεύθηκε: 02/10/2018 09:33 Τελευταία Ενημέρωση: 02/10/2018 09:33 Από: Tachydromos

Οι μαθητές συναντούν τη Μύρτιδα στην Αλβανία!

Πληθαίνουν οι επισκέψεις των σχολείων στην έκθεση «Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν» που πραγματοποιείται στο Κέντρο Ανοικτού Διαλόγου, στο κτίριο του Πρωθυπουργικού Γραφείου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και της Υπηρεσίας του ΟΗΕ στην Αλβανία.

Εχθές επισκέφτηκαν την έκθεση μαθητές από το Αρσάκειο ΕλληνοΑλβανικό Kολλέγιο και, στη συνέχεια, από το εκπαιδευτήριο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας "Πρωταγωνιστές".

Τα αξιοθαύμαστα εκθέματα, η προσεγμένη ξενάγηση των επιμελητών της έκθεσης και κυρίως το ίδιο πρόσωπο της Μύρτιδας προσφέρουν στους μαθητές μια συγκλονιστική συνάντηση με την αρχαιότητα και παράλληλα με τη συγχρονη πραγματικότητα : Η αρχαία αλλά συνομήλικη τους Μύρτιδα, Φίλη του ΟΗΕ και φίλη όλων των παιδιών, δίνει τα πιο εύγλωτα μηνύματα για την προάσπιση της Ειρήνης και Υγείας σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 14 Σεπετεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό έως τις 6 Οκτωβρίου 2018. Μέσω ειδικών τεχνικών και προβλέψεων είναι προσβάσιμη σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon