Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές

Δημοσιεύθηκε: 01/11/2018 11:52 Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2018 11:52 Από: Tachydromos

Για «πλημμελή διερεύνηση» και «απίστευτα χρονικά εμπόδια» έκανε λόγο ο Κ. Γιοβανόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, ερωτηθείς για την ιατροδικαστική διαδικασία στην Αλβανία για την υπόθεση.

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές» δήλωσε ο κ. Γιοβανόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι η οικογένεια του ομογενούς «δεν έχει καμία εικόνα», ούτε γνωρίζει πότε θα δοθεί η σορός.

«Ευτυχώς η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, έχει δικά της αντανακλαστικά. Θα τρέξει τη δική της έρευνα» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, προσθέτοντας πως «αργότερα θα μιλήσουν τα έγγραφα και τα αποδεικτικά στοιχεία, ο φάκελος της δικογραφίας».

«Ας είμαστε υπομονετικοί, θα βρεθεί η αλήθεια» εκτίμησε.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 35χρονος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, καθώς οι αρμόδιες αρχές της γείτονος χώρας αρνούνται να συνεργαστούν προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Μυστική κατάθεση των γονιών

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα βρέθηκαν υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, προκειμένου καταθέσουν στις ελληνικές Αρχές όσα γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του βρέθηκαν σε ειδικό χώρο στο τελωνείο της Κακαβιάς, όπου και έδωσαν την κατάθεση τους σε υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι γονείς του κατέθεσαν όσα ήξεραν για τις ημέρες που προηγήθηκαν της τραγωδίας. Σύμφωνα με όσα είπαν, ο 35χρονος ομογενής δεχόταν πιέσεις από την αλβανική αστυνομία, η οποία όπως ανέφεραν, τον παρακολουθούσε επί δύο μήνες.

Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι ο 35χρονος είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα μόλις δύο ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό, ενδεχομένως για να του ζητήσουν εξηγήσεις ή να του κάνουν συστάσεις για τις ελληνικές σημαίες.

in.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon