Οι αλβανικές αρχές «βαπτίζουν» εξτρεμιστή τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Καραθάνο και δεν του επιτρέπουν να περάσει την Κακαβιά

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2018 10:14 Τελευταία Ενημέρωση: 08/11/2018 10:34 Από: Tachydromos

Αυτό κι αν δεν είναι εφεύρημα, αλβανικού τύπου. Τα αλβανικά ΜΜΕ ξημέρωσαν με πρώτη την είδηση ότι οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στην Αλβανία του συμπατριώτη μας Μπάμπη Καραθάνου επί χρόνια Πρόεδρος του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή η χώρα, τελικά είναι για γέλια και για κλάματα. Αποκαλούν εξτρεμιστή έναν έλληνα πολιτικό και αγωνιστή που τις τελευταίες δεκαετίες βρέθηκε στη Βόρειο Ήπειρο περισσότερες φορές από τους ίδιους τους Βορειοηπειρώτες και είναι δημόσιο πρόσωπο με πολιτική παρουσία κι εθνικούς αγώνες.

Συνάμα, φτάνουν ειδήσεις ότι και σε δεκάδες άλλα άτομα, γηγενείς βορειοηπειρώτες και, συνεπώς κι αλβανοί υπήκοοι, δεν τους επιτρέπουν να πάνε στον τόπο τους και να ξεπροβοδίσουν στην τελευταία κατοικία τον ήρωα της Βορείου Ηπείρου, Κωνσταντίνο Κατσίφα. Κι όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ οι ελληνικές αρχές στα σύνορα επιτρέπουν να περνούν τα σύνορα δεκάδες κι εκατοντάδες αλβανοί εγκληματίες κι ουτσεκάδες…

Καιρός είναι η Ελλάδα να εφαρμόσει αντίμετρα. Οι Αλβανοί έχουν εθνική γλώσσα τους τον εκβιασμό. Μόνο σ' αυτή τη γλώσσα κάθονται προσοχή και (σούσα) στη βορειοηπειρωτική διάλεκτο.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon