Ένας 39χρονος νεκρός, ένας αστυνομικός στο Νοσοκομείο, 166 κιλά χασίς και δύο καλάσνικωφ!

Δημοσιεύθηκε: 23/11/2018 08:22 Τελευταία Ενημέρωση: 23/11/2018 08:22 Από: Tachydromos

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών που τραυματίστηκε ελαφρά κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με Αλβανούς κακοποιούς που μετέφεραν ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά από τα Καλάσνικωφ των Αλβανών όταν περιπολούσαν πεζοί σε δύσβατη περιοχή της Βήσσανης. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας Αλβανός ηλικίας 39 ετών έχασε την ζωή του. Οι Αλβανοί εγκατέλειψαν στο σημείο της συμπλοκής δύο όπλα Καλάσνικωφ και 166 κιλά χασίς. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την αιματηρή συμπλοκή αναφέρεται:

Χθες (22-11-2018) το απόγευμα, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφορίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κινούμενοι πεζή σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου, δέχθηκαν αιφνίδια πυρά πολεμικού τυφεκίου kalashnikov.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος αλλοδαπός και αμυδρά αστυνομικός.

Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (13) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (166) κιλών και (200) γραμμαρίων καθώς και δύο πολεμικά τυφέκια Kalashnikov.

Παθών αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Στην ευρύτερη περιοχή διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση προς εντοπισμό και σύλληψη έτερων δραστών ενώ συλλέγεται προανακριτικό υλικό.

Epiruspost.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon