Δείτε το έγγραφο που απέστειλε η εισαγγελία Αργυροκάστρου στον Δήμο Δρόπολης

Δημοσιεύθηκε: 25/11/2018 21:56 Τελευταία Ενημέρωση: 25/11/2018 21:56 Από: Tachydromos

Χθές γράψαμε για εξηγήσεις που ζήτησαν οι αλβανικές εισαγγελικές αρχές από τον Δήμο Δρόπολης για την απόφαση του να καλύψει τα έξοδα της κηδείας Κατσίφα.

Στο έγγραφο που δημοσίευσε το himara.gr βλέπουμε πως η εισαγγελία Αργυροκάστρου θέτει τρία ερωτήματα προς τον Δήμο Δρόπολης, αναζητώντας ποινικές ευθύνες.

Βλέπουμε πως η εισαγγελία Αργυροκάστου έχει ξεκινήσει ποινική διαδικασία για τα αδικήματα της υποκίνησης μίσους ή συγκρούσεων, καθώς, και της διακίνησης αντισυνταγματικών κειμένων και τα οποία, βάση του ποινικού κώδικα, έχουν τελεσθεί οργανωμένα.

Στα πλαίσια αυτά, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες, 8 Νοεμβρίου 2018, όπου η εισαγγελία θεωρεί πως διαπράχθηκαν αυτά τα αδικήματα, ζητά από τον Δήμο εξηγήσεις σχετικά με:

  • Το εάν γνωρίζουν τους διοργανωτές

  • Το εάν ζητήθηκε οικονομική ή τεχνική βοήθεια προς τον δήμο από τους διοργανωτές

  • Τέλος, εάν έχει παρθεί απόφαση στον δήμο για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας Κατσίφα, καθώς και σε ποια πρακτική βασίστηκε η απόφαση για την κάλυψη των εξόδων. Αν δηλαδή, είναι μια πρακτική που έχει ακολουθηθεί από τον δήμο και σε άλλες περιπτώσεις κηδειών

Από την πλευρά του δήμου λένε πως αυτό το έγγραφο δεν θα έπρεπε να σταλθεί καν και πως είναι κάτι που δεν θα συνέβαινε ούτε σε χώρα της Αφρικής.

http://apenadi.blogspot.com

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon