«Ο προτεινόμενος ως υπουργός Εξωτερικών γελοιοποιεί την Αλβανία»

Δημοσιεύθηκε: 03/01/2019 18:11 Τελευταία Ενημέρωση: 03/01/2019 18:11 Από: Tachydromos

«Ενώ ο Ντιτμίρ Μπουσάτι είναι ακόμη στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και συνεχίζει να πηγαίνει στο γραφείο του, ο Γκέντ Τσακάι, βιάζεται να αναγορευθεί υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας», γράφει η αλβανική «syri.net».

Μετά την ανακοίνωση του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος και προέδρου της Κυβέρνησης, Έντι Ράμα, ότι ο Κοσοβάρος θα είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών, ο Γκέντ Τσακάι έτρεξε να επισημοποιήσει το γεγονός αυτό στη σελίδα του στο Twitter, δηλώνοντας ότι είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, χωρίς να περιμένει την απόφαση του Προέδρου και την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο.

Έτσι στο Twitter, στο διάσημο αυτό κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον από δημόσια πολιτικά πρόσωπα στον κόσμο, η Αλβανία παρουσιάζεται με δύο υπουργούς Εξωτερικών, αφού ο Μπουσάτι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την επίσημο σελίδα του ΥΠΕΞ ως υπουργός για την Ευρώπη και των Εξωτερικών Υποθέσεων της Αλβανίας, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Επίσης στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, όπου παρουσιάζονται οι υπουργοί της κυβέρνησης, ως υπουργός Εξωτερικών παρουσιάζεται ο Ντιτμίρ Μπουσάτι και όχι ο Τσακάι.

«Φαίνεται ότι ο Γκέντ Τσακάι, είτε από άγνοια των διαδικασιών ή από ικανοποίηση, που επιτέλους στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής της Αλβανίας θα βρίσκεται ένας υποστηρικτής του Άλεξ Σόρος και του Χασίμ Θάτσι, έσπευσε να παρουσιασθεί ως υπουργός Εξωτερικών, γελοιοποιώντας την Αλβανία στα μάτια όλων των ηγετών του κόσμου», σημειώνει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ακόμη η απάντηση του πρωθυπουργού προς τους δημοσιογράφους που είπανε ότι δεν γνωρίζουν τίποτε για τον Κοσοβάρο πολιτικό για δεν δημοσιεύθηκε το βιογραφικό του: «Ο Γκεντ Τσακάι έχει διαβάσει περισσότερα βιβλία από όσες λέξεις έχετε πει όλοι σας».

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon