Οι αλβανικές αρχές απέρριψαν για δεύτερη φορά την απόφαση του δήμου Δρόπολης για κάλυψη εξόδων της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Δημοσιεύθηκε: 22/01/2019 21:19 Τελευταία Ενημέρωση: 22/01/2019 21:19 Από: Tachydromos

Οι αλβανικές αρχές απέρριψαν εκ νέου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δρόπολης για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στο έγγραφο σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά την αρνητική απάντηση του Περιφερειάρχη Αργυροκάστρου που είναι ο αρμόδιος για την τελική έγκριση των αποφάσεων του Δημοτικου Συμβουλίου σχετικά με τα έξοδα του Δήμου ώστε να πιστωθούν τα χρήματα. Συγκεκριμένα στο υπηρεσιακό έγγραφο υπάρχουν 7 αιτήματα εκ των οποίων όλα έλαβαν έγκριση πλην του 7ου που αφορά τις δαπάνες της κηδείας. Η αιτιολογία της περιφέρειας είναι:

Σχετικά με το αίτημα υπ. αρ. 698 ημερομηνίας 07.11.2018 "Για την έγκριση εξόδων κηδείας" δεν εγκρίνεται. Η απόφαση (του δημοτικού συμβουλίου) δεν βασίζεται σε νόμο.

Η δυσφορία της αρνητικής απάντησης ήταν έντονη στους κόλπους της μειονότητας και ο Δήμαρχος μαζί με τους εργαζόμενους αποφάσισαν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα της κηδείας προσφέροντας ένα μερίδιο από τους μισθούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές στο Φίερι μέχρι στιγμής έχουν καλέσει σιωπηλά για κατάθεση κατοίκους της Δροπολης καθώς και παράγοντες που εμπλέκονται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή: Himara.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon