Θάνατος Κατσίφα: Ζητούν άλλους τρεις μήνες οι αλβανικές αρχές για το πόρισμα- Ζητούν άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου

Δημοσιεύθηκε: 31/01/2019 09:52 Τελευταία Ενημέρωση: 31/01/2019 09:52 Από: Tachydromos

Άλλους τρεις μήνες ζητούν οι αλβανικές αρχές ώστε να ολοκληρώσουν την έρευνα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Σύμφωνα με το STAR, η Εισαγγελία Τιράνων καθυστερεί το πόρισμα για τον θάνατο του Κατσίφα, με τη δικαιολογία ότι πρέπει να γίνουν και άλλες έρευνες, ενώ ζητά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του νεκρού. «Κατηγορούμενος μετά θάνατον; Δε γίνεται.

Δεν διέπραξε ποινικό αδίκημα», λέει η αδερφή του Κατσίφα, Ερμιόνη.

«Γιατί δεν έγινε άρση της ΡΕΝΕΑ και του ελικοπτέρου και όλων των χειριστών;», λέει ο σύντροφος της αδελφής του Κωνσταντίνου, Τιμολέων Γεωργίου. Ο αλβανός εισαγγελέας έχει ήδη στα χέρια του την ιατροδικαστική και τη βαλλιστική έκθεση.

Έχει πάρει καταθέσεις από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, ενώ έχουν παραδοθεί και τα πρακτικά των συνομιλίων. Εντύπωση προκαλεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κανένα βίντεο, που να δείχνει τι ακριβώς συνέβη στις 28 Οκτωβρίου στις Βουλιαράτες.

«Να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγάλουν αυτοί. Πίεση… μας ασκούν ψυχολογική πίεση», λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίφας.

«Με προβληματίζει, αλλά δε με εκπλήσσει. Να θυμίσω με πόση μεγάλη καθυστέρηση παραδόθηκε η σορός του», προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμιος Ναυρίδης.

TheCaller.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon