Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία σε όλη την Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε: 13/02/2019 22:45 Τελευταία Ενημέρωση: 13/02/2019 22:45 Από: Tachydromos

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται ότι ήταν τα κέρδη μεγάλου κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, το οποίο εξαρθρώθηκε.

Συνολικά συνελήφθησαν 21 άτομα, κατά κύριο λόγο Αλβανοί και Ελληνες, σε ταυτόχρονη επιχείρηση σε Αττική, Θεσπρωτία, Κρήτη, Μαγνησία και Ναύπλιο. Από τους συλληφθέντες, οι 13 είναι μέλη της οργάνωσης, 7 αυτόνομοι διακινητές ναρκωτικών, 1 κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και μια γυναίκα συνελήφθη ως συνεργός στη μεταφορά ναρκωτικών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και νόμου περί όπλων.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με την αστυνομία, εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία, ενώ διακινούσε και κοκαΐνη, καθώς και ηρωίνη στην Αττική και σε Βόλο, Άμφισσα, Ναύπλιο, Φθιώτιδα, Κρήτη, Σαντορίνη, Σκιάθο και Μυτιλήνη. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το κύκλωμα διακίνησε τουλάχιστον 500 κιλά κάνναβη, 6 κιλά κοκαΐνη και 1 κιλό ηρωίνη.

https://www.crashonline.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon