Κοπή Βασιλόπιτας «ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ» Παράρτημα Τιράνων

Δημοσιεύθηκε: 18/02/2019 23:11 Τελευταία Ενημέρωση: 19/02/2019 00:13 Από: Tachydromos

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:00 στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα, διεξήχθη με επιτυχία η Κοπή Βασιλόπιτας. Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παράρτημα Τιράνων κ. Βαγγέλη Σταύρο. Ύστερα από τον λόγο τον οποίο κράτησε ο κ. Βαγγέλης Σταύρο σημειώνοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, έγινε η κοπή πίτας υπό την παρουσία επίτιμων καλεσμένων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα Κα. Ελένη Σουρανή, ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτή κ. Ευάγγελος Ντούλες, ο Γενικός Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Βασίλης Κάγιος, η νεολαία ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παράρτημα Τιράνων η οποία συνείσφερε στην πραγματοποιήσει της εκδήλωσης και άλλοι ιδιαίτεροι καλεσμένοι οι οποίοι συνεισφέρουν με την παρουσία και την στήριξη τους σε κάθε βήμα της οργάνωσης .

Στην συνέχεια ύστερα από την κοπή της πίτας υπήρχε και ένα συμβολικό μπουφέ με διαφορά φαγητά και διεξήχθη με συζήτηση μαζί με τους καλεσμένους ανταλλάσσοντας και ευχές για μια δημιουργική χρόνια .

Τέλος αυτή η ιδιαίτερη βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς τιμώντας τα έθιμα μας . Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα !

Με σεβασμό εκ της γραμματείας του Παραρτήματος Τιράνων "ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ".

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon