Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν αναγνωρίζει κυβέρνηση και αστυνομία

Δημοσιεύθηκε: 27/02/2019 08:28 Τελευταία Ενημέρωση: 27/02/2019 08:28 Από: Tachydromos

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, μίλησε χθες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος ενώπιον των οπαδών του μετά το κλείσιμο της διαμαρτυρίας στο κοινοβούλιο.

Στη διαδήλωση που συνοδεύτηκε από εντάσεις, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών όταν προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Ο Μπάσα σύμφωνα με την Balkan Web δήλωσε ότι δεν θα αναγνωρίζει την αστυνομία που ασκεί βία εναντίον των πολιτών και ότι η πολιτική ανυπακοή θα επεκταθεί από το νότο μέχρι το βορρά.

«Είπαμε στους ‘Μαδούρο των Βαλκανίων’ και σε όλον τον κόσμο ότι αυτή η χώρα έχει έναν θεό. Σήμερα ο Έντι Ράμα χρησιμοποίησε τυφλή βία σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά. Σήμερα, δεν έχουμε κοινοβούλιο, δεν έχουμε κυβέρνηση και δυστυχώς δεν έχουμε αστυνομία. Έχουμε ένα σωρό ληστές και εγκληματίες που έχουν κατακλέψει την Αλβανία.

»Απόψε ας στείλουμε αυτό το μήνυμα σε κάθε πολίτη ότι δεν αναγνωρίζουμε πλέον, όχι μόνο την κυβέρνηση του εγκλήματος αλλά και την αστυνομία του εγκλήματος. Η πολιτική ανυπακοή θα επεκταθεί από τα νότια προς τα βόρεια και θα απελευθερώσουμε αυτή τη χώρα.

»Ο καθένας που φορά μια στολή ή ο κουστουμαρισμένος ολιγάρχης και βρίσκεται μαζί τους είναι ένας προδότης για το λαό, είναι ένας προδότης για τα συμφέροντα των απλών πολιτών.

»Ενωμένοι όπως πάντα οι Δημοκρατικοί και οι Σοσιαλιστές, οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί συνεχίζουν την πορεία προς την ευρωπαϊκή δημοκρατία», είπε ο Μπάσα.

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon