Tο ΔΚ καταγγέλλει την υφαρπαγή των περιουσιών με το πρόσχημα των «στρατηγικών επενδύσεων»

Δημοσιεύθηκε: 06/03/2019 16:37 Τελευταία Ενημέρωση: 06/03/2019 16:37 Από: Tachydromos

Δριμύτατη κατηγορία κατά των μεθοδεύσεων της Κυβέρνησης του Έντι Ράμα για την υφαρπαγή των περιουσιών των πολιτών, μέσω εξευτελιστικών απαλλοτριώσεων, με το πρόσχημα της υποστήριξης τω στρατιωτικών εξαπέλυσε η Αλβανική Αξιωματική Αντιπολίτευση του ΔΚ, μέσω ανακοίνωσης στα ΜΜΕ της κα Γιορίντα Ταμπάκου, πρώην βουλευτή και υψηλόβαθμού στελέχους του κόμματος.

Πρόκειται για συνέχεια των καταγγελιών της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ και που αφορά, ως επί το πλείστον τις περιουσίες ομογενών από την Αυλώνα μέχρι τα Εξαμίλια και με βασικό κορμό το Δήμο Χιμάρας.

Η κα Ταμπάκου επισήμανε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα έχει καταρτίσει ένα πλήρες τεκμηριωμένο ντοκουμέντο που αποδεικνύει πώς ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα υφαρπάζει με νόμο και με υπουργικές αποφάσεις τις περιουσίες των πολιτών και το ντοκουμέντο αυτό θα το ανακοινώσεις δημοσίως με όλες τις λεπτομέρειες.

«Πάνε 6 χρόνια που ο Ράμα δεν έλυσε το θέμα των περιουσιών, - είπε η Ταμπάκου. -Από την ημέρα που ανέβηκε στην εξουσία, αυτή η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπόρεσε να μην αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες. Τελευταία ενέκρινε και το νόμο «Περί στρατηγικών επενδύσεων» που στοχεύει να πάρει τη γη από τους νόμιμους ιδιοκτήτες και να τη δώσει στους ολιγάρχες – πελάτες της κυβέρνησης. Εμείς καταρτίσαμε ένα ντοκουμέντο που αποδεικνύει πώς κλέβονται οι περιουσίες και ο δρόμος που ακολουθεί ο Έντι Ράμα είναι ο ίδιος. Ο Ράμα απαλλοτριώνει τις γαίες με εξευτελιστικές τιμές και τις χαρίζει στους πελάτες του. Αλλά ο χρόνος για τον Έντι Ράμα έληξε», καταλήγει στην καταγγελία της η κα Ταμπάκου.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon