Στην αγκαλιά του Ράμα το MEGA

Δημοσιεύθηκε: 30/04/2019 19:48 Τελευταία Ενημέρωση: 03/05/2019 10:58 Από: Tachydromos

Ιδιαίτερα ευρηματικοί και προκλητικοί συνάμα αποδείχθηκαν τελικά οι σοσιαλιστές με το ΜEGA και τον πρόεδρό του, Χρηστάκη Κίτσο. Όχι μόνο το έμπασαν στη δική τους στρούγκα, αλλά του εξασφάλισαν και τη δεύτερη καλύτερη θέση με σύστημα το άριστο «δέκα». Έτσι το MEGA και ο Χρηστάκης Κίτσος είναι «ένατοι», στο μεγάλο συνασπισμό της σοσιαλιστικής απομόνωσης της Αλβανίας.

Σήμερα έπεσαν κι οι υπογραφές. 24 κόμματα υπέγραψαν χωρίς την παρουσία Ράμα, αλλά υπό το βλέμμα του νούμερου δύο των σοσιαλιστών, του Ταουλάντ Μπάλα, προεκλογική συμμαχία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 30-ης Ιουνίου. Η υπογραφή έγινε υπό τη σκιά της απόφασης των κομμάτων της αντιπολίτευσης για μη συμμετοχή σε εκλογές, αν δεν υπάρξει μεταβατική υπηρεσιακή κυβέρνηση, χωρίς τον Έντι Ράμα, τον οποίο θεωρούν ως εμπνευστή και συνεργάτη με τις εγκληματικές συμμορίες στην ευρεία καλπονοθεία και αγορά ψήφου κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2017, όπως αποδεικνύεται από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας «Η Φωνή της Αμερικής».

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τους στόχους και τα οφέλη της συνεργασίας του ΜΕGΑ με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, το οποίο συστηματικά κατά τη διακυβέρνησή του έκανε βήματα πίσω όσον αφορά όλο το πλέγμα των ανθρωπίνων, μειονοτικών και περιουσιακών δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Η έλλειψη επενδύσεων, η κατεδάφιση ναών και η καταπάτηση των περιουσιών των Ελλήνων σε όλη την παραθαλάσσια περιοχή από τα Εξαμίλια ως τη Χειμάρρα αποτελούν τα έργα και ημέρες των σοσιαλιστών και του Έντι Ράμα που δε δικαιολογούν καμιά συνεργασία μαζί τους.

Ενώ αρνήθηκε και προσπέρασε κάθε επίσημη έκκληση και πρόσκληση του πρόεδρου της Ομόνοιας, κ. Βασίλη Κάγιου, για να συζητήσουν γύρω από την πιθανή συνεργασία συσπείρωσης των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, ο κ. Κίτσος δεν έχασε την ευκαιρία και ενσωματώθηκε στην προεκλογική σημαία του Ράμα. Με αντάλλαγμα ποιο;

Αυτό θα το δούμε το επόμενο διάστημα όταν πέσουν οι υποψηφιότητες. Αυτό που γνωρίζουμε όμως ήδη είναι ότι ο Κίτσο από αντιδήμαρχος Αγ. Σαράντα θα επιχειρήσει να διοριστεί δήμαρχος Φοινίκης. Και λέμε θα διοριστεί διότι εκλογική διαδικασία χωρίς την αντιπολίτευση ισοδυναμεί με μονοκομματισμό ολοκληρωτισμό.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon