Οι MEGA-απάτες

Δημοσιεύθηκε: 13/05/2019 13:45 Τελευταία Ενημέρωση: 15/05/2019 12:52 Από: Tachydromos

Είναι τόσο χοντροκομμένο και εξόφθαλμο το μικροπολιτικό «παιχνίδι» που προσπαθούν να παίξουν το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το MEGA που όντως είναι κατάχρηση χώρου και χρόνου για ν'αναλυθεί.

Εν τούτοις όμως για να μην νομίζουν ότι οι Έλληνες και η κοινότητα μας τρώει κουτόχορτο αξίζει έστω μια μικρή επισκόπηση και αναφορά για την ιστορία έστω.

Το MEGA βρίσκεται σε στενό εναγκαλισμό με το ΣΚ και του έχει αφήσει όλο το περιθώριο ώστε να το «αξιοποιήσουν» στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Ξεκινά αυτό απ’ την περίοδο του Κοκεδήμα (2015), όταν με τη συνεργασία στο Δήμο Φοινίκης νόμισαν ότι εξοστράκισαν το ΚΕΑΔ και ανταμείφτηκαν με την τοποθέτηση του Προέδρου του σχήματος στη θέση του Αντιδημάρχου στους Αγ. Σαράντα. Έμελε όμως το χρειαστεί το περιφερειακό αυτό σχήμα η κρατική διοίκηση και στη συνέχεια. Υπέγραψαν αρχικά και για το συνασπισμό αυτών των εκλογών υπό το ΣΚ και τον Έντι Ράμα. Εν τούτοις νομίζοντας με τη νοοτροπία του στρουθοκαμηλισμού ότι θα παραπλανήσουν στην επίσημη απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής δεν υφίστανται στη «μεγάλη συμμαχία». Παιχνίδι εντυπώσεων ή και τακτική ώστε να νομιμοποιηθεί η εκλογική διαδικασία καθότι η αντιπολίτευση δεν συμμετέχει και ο Ράμα και οι μηχανισμοί του στήνουν «αντιπολίτευση» κατά το δοκούν. Αυτό στις 7 Μάη.

Διότι αμέσως και τρεις μέρες μετά στην Κεντρική Επιτροπή του Σοσιαλιστικού Κόμματος που εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για τις τοπικές εκλογές μεταξύ των άλλων 60 υποψηφιοτήτων είναι και αυτό του «προέδρου» του MEGA, κ. Κίτσου, για το Δήμο Φοινίκης, μάλιστα χωρίς κάποια επισήμανση ότι είναι πρόεδρος άλλου κόμματος, ως σα να είναι του ΣΚ!!! Τόσο ανεξάρτητο πια το κόμμα των αντιδημάρχων όπως εύστοχα ανέφερε προ ημερών ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παίζουν με τη λογική της κοινότητας μας οι MEGA. Μη σοβαρά πράγματα για να μην πει κανείς γελοία. Συνεχίζει ένα άθλιο παιχνίδι με το οποίο όμως δημιουργούν την εικόνα της εξαθλίωσης του κοινού βίου του συνόλου της ΕΕΜ.

Και για να μην συνεχίσει κανείς να αναλύει λεπτομέρειες του εμπαιγμού που επιχειρούν ας αναμείνουμε να δούμε και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες που το σχήμα των αντιδημάρχων θα κατεβάσει σε Δήμου ήσσονος σημασίας όπως Δερόπολη, Χιμάρα, Κονίσπολη, Αγ. Σαράντα, Κορυτσά και επανερχόμαστε στην ανάλυση.

Εκείνο που μένει πάντως είναι ότι με τη MEGA-απάτη αυτή απλά οι άνθρωποι βολεύουν εαυτούς και μετατρέπονται σε καιροσκοπικές πατερίτσες του Ράμα που έπρεπε εν πάση περιπτώσει να αφεθεί στην κομματική του γύμνια στις περιοχές που ελληνισμός έχει ισχύ και απήχηση. Και αυτό ως ένδειξη ότι αντιλαμβανόμαστε τις ανθελληνικές του επιλογές.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon