«Αλβανίδα τσάμισα» και η Ρίτα Ουίλσον!

Δημοσιεύθηκε: 15/05/2019 16:50 Τελευταία Ενημέρωση: 15/05/2019 22:31 Από: Tachydromos

Με αφορμή ανάρτηση της για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, 12 Μαΐου, όπου αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά μνήμες από της γιαγιά και τη μητέρα της, η ηθοποιός του Χόλυγουντ, Ρίτα Ουίλσον (Rita Willson), τα αλβανικά ΜΜΕ για άλλη μια φορά διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και «ταΐζουν» το αναγνωστικό τους κοινό με κουτόχορτο.

Πιο κάτω είναι απόσπασμα από ανάρτηση του ηλεκτρονικού πρακτορείου ειδήσεων και πολιτικής ανάλυσης των αλβανών της πΓΔΜ (Βόρεια Μακεδονία), INA (Illyrian News Agency) όπου την γνωστή καλλιτέχνιδα την «βαπτίζει» τσάμισα αλβανίδα. Η ανάρτηση της Ουίλσον διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες και είναι όντως γεμάτη με την ελληνική τρυφερότητα της μητέρας και πόνο από την ταλαιπωρία των Βορειοηπειρωτών που τους οδήγησε στη φυγή και τον ξεριζωμό…

Η Ρίτα Ουίλσον περιγράφει όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις τις αναμνήσεις της για την αγάπη που της επέδειξε η ελληνίδα μητέρα της, Δωροθέα, που όμως την κληρονομούσε από την πολύ αγαπητή γι αυτή στα παιδικά χρόνια γιαγιά της. Εδώ μπερδεύονται οι ανταποκριτές των αλβανικών ΜΜΕ και δεν διαβάζουν ούτε καν το Βιογραφικό της ηθοποιού όπως είναι αναρτημένο στη Βικιπαίδεια αλλά και όπως η ίδια δεκάδες φορές το έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις και τοποθετήσεις. Στα λόγια που ήθελε να πει για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας αναφέρει ότι η καλή γιαγιά της, που γέμιζε το σπίτι με παραδοσιακές γεύσεις της γενέτειρας της και είχε μοναδικό χάδι για την εγγονή της, είχε φύγει μέσα απ’ την ένταση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου από ένα μικρό χωριό στη μεθόριο Ελλάδας και Αλβανίας.

Ε λοιπόν κατά το ΙΝΑ και όχι μόνο, στη μεθόριο αυτή ζούσαν μόνο τσάμιδες αλβανοί.

Ωστόσο όμως η μητέρα της ηθοποιού είναι απ’ τη Σωτήρα της Β. Ηπείρου, και με πολλές λεπτομέρειες αναφέρεται στο βιογραφικό της ηθοποιού. Αυτό το παραβλέπουν προκειμένου κάτι επωφεληθούν απ’ τη δημοσιότητα και τη φήμη της γνωστής ηθοποιού. Είναι αυτή η γιαγιά και μητέρα, που συγκινητικά και με πολύ λεπτά λόγια περιγράφει στο αφιέρωμα της για τη Μητέρα, η Ουίλσον, που της καλλιέργησε την πίστη στην Ορθόδοξη Εκκλησία ώστε με καμάρι εκείνη να δηλώνει επανειλημμένως ότι ανήκει και ακολουθεί πιστά την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στις ΗΠΑ.

Παραθέτουμε πιο κάτω μέρος απ’ την διαστρέβλωση των πραγμάτων που γίνεται στο διαδίκτυο αλλά και απ’ το επίσημο βιογραφικό της ηθοποιού για την αποκατάσταση της τάξης των πραγμάτων.

Illyrian News Agency - Aktorja e famshme e Hollivudit zbulon origjinën çame! Ja historia që preku mijëra persona!

Ρίτα Γουίλσον ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon