Το αποτελείωσαν: βεβηλώνουν ιστορικούς ναούς για κομματικές συγκεντρώσεις

Δημοσιεύθηκε: 23/06/2019 15:48 Τελευταία Ενημέρωση: 24/06/2019 12:31 Από: Tachydromos

Τα κατορθώματα των επίλεκτων της ομάδας του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα ...ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Για φόβο Θεού ούτε λόγος αλλά ούτε την ισχύουσα νομοθεσία του κράτους δεν σέβονται πλέον.

Τους έχει όλους ο ίδιος προσωπικά εξωθήσει σε μια άθλια άμυλα ποιός να διαπράξει τη χειρότερη πράξη βεβήλωσης Ορθόδοξου ιερού ναού για έχουν την εύνοια του στην καριέρα. Αλίμονο όμως διότι παίζουν με τη φωτιά κυριολεκτικά!

Χθες Σάββατο το απόγευμα ο Δήμαρχος Τεπελενίου, φανατικός στρατιώτης του Ράμα, διοργάνωσε την συγκέντρωση των οπαδών του εντός του ιστορικού Ναού του Προφήτη Ηλία στο Λέκλι! Και στη συνέχεια ακόμη πιο αδίστακτος ανάρτησε φωτογραφίες και κείμενο καυχόμενος για το κατόρθωμα του.

Τα ΜΜΕ της χώρας βουίζουν σήμερα για την ακραία αυτή ιερόσυλη πράξη ενώ αντιδρούν πολιτικοί από τους άλλους πολιτικούς χώρους.

Ένοχη σιωπή απ το Ράμα που μόνο συμπτωματικά όχι βρίσκεται σε περιοδεία στην περιοχή! Αναλόγως άλλη παλικαρά του στην περιοχή της Μουζακιάς, υποψήφια στο Δήμο Ροσκοβέτσι έκανε κομματική εκδήλωση στο Ναό του χωριού Κουργιανί.

Ο ίδιος ο Ράμα με τη σαδιστική συμπεριφορά είχε σήμερα συγκέντρωση στην Πρεμετή, λίγα μόλις μέτρα απ το Ναό της Παναγίας. Πριν 6 χρόνια άλλος Δήμαρχος εκεί ωθούμενος απ το αφεντικό του είχε διώξει απ’ το κτίριο τους πιστούς ενώ εικόνες και ιερά σκεύη πετάγονταν στα αυτοκίνητα σκουπιδιών...

Ο ίδιος ο Ράμα για να τους εγκαρδιώνει παραπέρα πήρε όλη την ευθύνη πάνω του για την κατεδάφιση του Ναού του Αγ. Αθανασίου στους Δρυμάδες.

Η Υπουργός Πολιτισμού παρέλαβε τη σκυτάλη και επέτρεψε ως σα να είναι δικά της πασαρέλες μόδας και συναυλίες ακατάλληλης μουσικής εντός ναών των Ορθόδοξων ενοριών...

Το δε Ινστιτούτο Πολιτιστικών Μνημείων κουβάλησε Ουνίτες να ιερουργήσουν προκλητικά στο Λάμποβο του Σταυρού.

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Τεπελενίου είχε που να αναφερθεί...

Ο πυρετός των μονοκομματικών εκλογών δεν αφήνει τίποτε όρθιο πλέον. Ούτε τους Ναούς που η ιστορία μαρτυρά ότι βεβηλώνονταν απ τους Οθωμανούς κατακτητές και απ τους άθεους κομουνιστές του Χότζα.

Πρόκειται για ύπουλα μέσα που ο Ράμα και η ομάδα του χρησιμοποιεί όχι απλά για να δημιουργεί οχλήσεις στους κόλπους της Ορθόδοξης κοινότητας αλλά για να τη χλευάζει και καταπιέζει!

Εκτίθεται όμως περισσότερο διότι όλα τα συμβάντα έχουν καταγραφεί σε επίσημες έγκυρες εκθέσεις διεθνών οργανισμών και θα τα βρει μπροστά του!

Είναι σε λάθος τόπο και χρόνο νομίζοντας ότι θα μπορέσει να δημεύσει εκ νέου τους Ορθόδοξους ναούς και να καταστείλει την ελευθερία πίστεως...

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon