Ο Δρόμος προς την Ευημερία Είναι ο Δρόμος της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύθηκε: 27/06/2019 23:35 Τελευταία Ενημέρωση: 27/06/2019 23:35 Από: Tachydromos

Κυρίες & Κύριοι,

Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, αλλά και με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και διεκδικώ την ψήφο σας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτήν την ένδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Εισέρχομαι σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα, με εμπειρία, με δυναμική παρουσία και με πολύ διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, την Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΘΕΣΕΙΣ

Για την Πατρίδα μας η κλεψύδρα του χρόνου έχει αδειάσει. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Οφείλουμε ως κοινωνία να τρέξουμε γρήγορα. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στον εαυτό μας και στα παιδιά μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές, νέες επενδύσεις, νέες ευκαιρίες. Αυτή είναι η καλύτερη κοινωνική πολιτική, η πολιτική των ευκαιριών και όχι η επιδοματική πολιτική.

Νέες δουλειές με υψηλότερες αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας δημιουργούν οι επενδύσεις του ιδιωτικού́ τομέα. Αυτές θέλουμε να ενθαρρύνουμε βάζοντας τέλος στην πολιτική́ της υπερφορολογήσεις και προσφέροντας στοχευμένα κίνητρα για νέες επενδύσεις.

ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποτέλεσε επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων με αποτέλεσμα την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας γνωρίζω από πρώτο χέρι το τι σημαίνει να “επιχειρείς” στα χρόνια του Σύριζα. Άμεσα προχωρούμε σε μείωση της δυσβάστακτης φορολογίας, με μείωση φορολογικών συντελεστών, μείωση ΦΠΑ, σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, στήριξη των οικογενειών με παιδιά, αξιοπρεπείς συντάξεις με βιώσιμο ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό και σύστημα τριών πυλώνων, κατάργηση υποκατώτατου μισθού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλύτερη καθημερινότητα. Ο έλληνας πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής, στην χώρα του, στην πόλη του, στον χώρο εργασίας του και στο σπίτι του. Με σεβασμό στο νόμο από όλους, έτσι ώστε τα δικαιώματα των πολιτών να μην απειλούνται από την αντικοινωνική δραστηριότητα των λίγων. Η Ελλάδα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι! Το πετύχαμε την περίοδο 2012-2014 και θα το καταφέρουμε και πάλι. Με αστυνόμευση καταπολέμηση όλων των εστιών ανομίας και παραβατικότητας -κανένα άβατο πλέον! Αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για κάθε περιστατικό φθοράς δημόσιας περιουσίας, άμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, καθώς επίσης και του νόμου για το άσυλο στα Πολύπαθα Πανεπιστήμιά μας.

ΠΑΙΔΕΙΑ

Οραματιζόμαστε μια ποιοτική δημόσια εκπαίδευση που θα επιτρέπει στα παιδιά όλων των κοινωνικών στρωμάτων να αποκτούν ίσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Ειδικά τα παιδιά των φτωχότερων οικογενειών. Αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, προκειμένου να επιτραπεί η ίδρυση μη κρατικών και ιδιωτικών ιδρυμάτων με ταυτόχρονη διασύνδεση των ανώτατων ιδρυμάτων με την αγορά και την επιχειρηματικότητα. Καθορισμός ελάχιστης βάσης για την εισαγωγή στα ανώτατα ιδρύματα, επέκταση του θεσμού των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, τακτική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Θέλουμε οι Έλληνες να μην είναι εξαρτημένοι για πάντα από επιδόματα. Θέλουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας. Έτσι λοιπόν, προχωράμε σε αύξηση του προϋπολογισμού για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και των επιδομάτων ανεργίας, επαναφορά των επιδομάτων των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, ταχύρυθμα προγράμματα κατάρτισης ανέργων και στήριξη των ατόμων με αναπηρία με μια πολιτική ίσων ευκαιριών.

ΥΓΕΙΑ

Ενημέρωση, πρόληψη και συμπαράσταση σε ώρα ανάγκης για όλους τους έλληνες, χωρίς άγχος, αναμονή και δυσβάστακτα έξοδα. Προχωρούμε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες με επαγγελματικό μάνατζμεντ των δημόσιων νοσοκομείων και στοχοθεσία, διαφάνεια και αξιολόγησή του. Ελεύθερη επιλογή οικογενειακού γιατρού, πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων, εφαρμογή αντικαπνιστικού νόμου, καμπάνια ενημέρωσης στα πρότυπα του Αγγλικού προγράμματος πρόληψης.

Μπορούμε Καλύτερα ως Χώρα. Αξίζουμε Περισσότερα ως Έλληνες.

Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, Γιατί ο Δρόμος προς την Ευημερία Είναι ο Δρόμος της Νέας Δημοκρατίας.

Για μια Ισχυρή Ελλάδα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Κορυτσάς, της Βορείου Ηπείρου, σε μια οικογένεια που πλήρωσε βαρύ το τίμημα της αγάπης, για την πατρίδα της καρδιάς της, την Ελλάδα. Το 1991, οι γονείς μου αποφάσισαν να μετεγκαταστήσουν την οικογένειά μας στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένη με τον Σάββα Κελλίδη και είμαι μητέρα ενός παιδιού.

Είμαι Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε και από το 1998 εώς το 2003 εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως συνεργάτης σε τεχνικά γραφεία, ενώ από το 2003 διατηρώ το δικό μου γραφείο, όντας ελεύθερη επαγγελματίας.

Από το 2011, έχω την τιμή να υπηρετώ την Ομογένεια της Βορείου Ηπείρου από διάφορες θέσεις: στην Δημοκρατική Εθνική Ελληνική Ένωση Μειονότητας ''ΟΜΟΝΟΙΑ'' του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, αρχικά από την θέση της Γενικής Γραμματέας και αργότερα από την θέση της Προέδρου, στον Σύλλογο Βόρειο Ηπειρωτών Αργυροκάστρου-Δελβίνου-Αγ. Σαράντα από την θέση της γραμματέως, ως εκλεγμένο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. "ΟΜΟΝΟΙΑ'', και εκλεγμένο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και μέλος του Προεδρείου του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Κ.Ε.Α.Δ.) στην Αλβανία.

Επιπλέον, συμμετείχα στις ομάδες εργασίας που συνέστησε η Ν.Δ. στον τομέα Μακεδονίας και Θράκης, Βαλκανικές και Διεθνείς Σχέσεις, με τομεάρχη τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κο. Θεόδωρο Καράογλου και στον τομέα εξωτερικών για θέματα απόδημου ελληνισμού, με αναπληρωτή τομεάρχη τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κο Σάββα Αναστασιάδη.

Θέλοντας να έχω ενεργό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και της αναβάθμισης του τόπου μας, τον Μάιο του 2014 έδωσα τον αγώνα μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό ''ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ'' του Γιάννη Ιωαννίδη. Επιπλέον, τον Οκτώβρη του 2015 στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Ν.Δ., με τίμησε με το να με συμπεριλάβει στις λίστες υποψηφίων της.

Σήμερα, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Ν.Δ. με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τιμά ξανά με το να μου εμπιστεύεται μία θέση στο ψηφοδέλτιο της, των Εθνικών Εκλογών, για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην περιοχή της Α΄ Θεσσαλονίκης. Όλοι μας στηρίζουμε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΝΔ με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη των Μεγάλων Εθνικών Επιλογών.

Γιατί η Ελλάδα Αξίζει Καλύτερα και οι Έλληνες Περισσότερα!

Γιατί ο Δρόμος προς την Ευημερία είναι ο Δρόμος της Νέας Δημοκρατίας.

Για μια Ελλάδα Ισχυρή.

Πρώτα η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

Φίλου Άντζελα (Αγγελική) - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon