Ο ελληνισμός της Αυστραλίας υποδέχτηκε με συγκίνηση το νέο Αρχιεπίσκοπο, Μακάριο

Δημοσιεύθηκε: 29/06/2019 14:44 Τελευταία Ενημέρωση: 29/06/2019 14:44 Από: Tachydromos

SHARES Το νέο της Αρχιεπίσκοπο έχει από σήμερα και επίσημα η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αυστραλία, με την ενθρόνιση του Σεβασμιώτατου κ. Μακαρίου, που πραγματοποιήθηκε στο καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού στο Σίδνεϊ.

Την Ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τερενς Κουίκ συνοδευόμενος από τον γενικό Πρόξενο Χρήστο Καρρά.

Παρέστησαν η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejiklian, ο υπουργός Μετανάστευσης David Coleman και πλήθος ιεραρχών μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Ανδρέας, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι εκπρόσωποι της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ και Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα hellasjournal.com

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon