Η ευχαριστήρια επιστολή του ΥπΕξ κ. Νικολάου Δένδια

Δημοσιεύθηκε: 19/07/2019 18:08 Τελευταία Ενημέρωση: 21/07/2019 12:54 Από: Tachydromos

Άμεσα απάντησε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νικόλαος Δένδιας στην τυπική ευχετήρια επιστολή επί τη ανάληψη των καθηκόντων που του έστειλε το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Πρόεδρος της Οργάνωσης. Τόσο η επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο και η απάντηση του Υπουργού δεν είναι τυπικές φιλοφρονήσεις. Από πλευράς της Ομογενειακής Οργάνωσης εκφράζεται και η χαρά της καταγωγής του κ. Δένδια απ’ την κοινότητα του Βούνου της Χιμάρας καθώς επίσης η προσδοκία ώστε να συνεχίσει και με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο η συμπαράσταση στο δοκιμαζόμενο εδώ γηγενή Ελληνισμό για περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες στις πατρώες εστίες.

Η άμεση απάντηση του Υπουργού πέραν απ’ τα συγκινητικά ευχαριστήρια υπάρχει ουσιαστικό πολιτικό μήνυμα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον πολιτικό αγώνα της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαιώνει την εκ του σύννεγις παρακολούθηση των εν Αλβανία τεκταινομένων σε ότι αφορά στην πολιτική και θεσμική κρίση σε συνάρτηση μάλιστα τούτο με την ΕΕΜ και την προοπτική της.

Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ έστειλε ανάλογη επιστολή συγχαρητηρίων και στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο εξ άλλου ως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πρόσφατα υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της Οργάνωσης.

Αναρτούμε συνημμένα τα κείμενα των δύο επιστολών.

Η Επιστολή της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ προς τον Υπουργό Εξωτερικών pdf

Η Επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών προς την ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ pdf

ΠΗΓΗ: deeem-omonoia.org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon