Η Αλβανία πνίγεται στην κάνναβη - Το υπουργείο κρύβει τα φοβερά στοιχεία…

Δημοσιεύθηκε: 29/09/2019 22:11 Τελευταία Ενημέρωση: 29/09/2019 22:11 Από: Tachydromos

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, η αστυνομία διαπίστωσε μόνο στις περιοχές Λιμπράζντ και Κούκες, περίπου 4.000 ρίζες κάνναβης σαβίνα που είχαν ετοιμαστεί να παραδοθούν στο εμπόριο.

Το κανάλι «ABC News» έχει αποκτήσει μια μυστική έκθεση της κρατικής αστυνομίας, που δείχνει ότι αρκετές περιοχές στην επικράτεια βρίσκονται, πια, εκτός ελέγχου.

Η αστυνομία όπως έχει καθοδηγηθεί από τον υπουργό Εσωτερικών, Σαντέρ Λέσι, αποκρύβει τις πληροφορίες αυτές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού έχει σταματήσει να τα ανακοινώνει. «Η χώρα μας, εδώ και πολύ καιρό, έχει καταγραφεί στον χάρτη της καλλιέργειας ναρκωτικών, ένα γεγονός το οποίο υποστηρίζεται από τις εκθέσεις εναέριας παρακολούθησης από την ιταλική «Guardia di Finanza».

Η κρατική αστυνομία, προσπαθεί να κρύψει πληροφορίες, αφού με μεγάλη μυστικότητα γίνονται επιχειρήσεις κατά των ναρκωτικών, όπως τις δύο τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές Λιμπράζντ, Κούκες, Σκόντρα, Αργυρόκαστρο, Δυρράχιο και Αυλώνα.

Ως λόγο για τη μη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομικής Υπηρεσίας φαίνεται να είναι η υποβάθμιση του φαινομένου της καλλιέργειας κάνναβης σατίβα στη χώρα, όπως σημειώνεται.

Μάλιστα, συνεχίζει το δημοσίευμα, στις υποθέσεις αυτές φέρονται μπλεγμένοι και άνθρωποι με τις μπλε στολές (αστυνομικοί) και η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ξεκινήσει έρευνα σε όλους τους αστυνομικούς των περιοχών που κύρια καλλιέργεια είναι τα ναρκωτικά και οι οποίοι «αδυνατούν» να εκπληρώσουν τα διοικητικά τους καθήκοντα.

Μάλιστα, πρόσφατα έχουν συλληφθεί δύο αξιωματικοί της αστυνομίας με την κατηγορία της απόκρυψης καλλιέργειας ναρκωτικών.

Ομοίως, πολλοί δάσκαλοι, κοινοτάρχες και χωριάτες έχουν συλληφθεί κατά τη διάρκεια αστυνομικών ενεργειών για καλλιέργεια ναρκωτικών φυτών και μάλιστα σε εδάφη του δημοσίου.

Το πρόβλημα, πια, είναι γενικό. «Η Αλβανία έχει γεμίσει με κάνναβη», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

syri.net

Echedoros-a gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon