Ο Ράμα δεν ξεκολλάει από την καρέκλα

Δημοσιεύθηκε: 29/10/2019 17:58 Τελευταία Ενημέρωση: 30/10/2019 15:53 Από: Tachydromos

ΝΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΡΑΜΑ: Σχολιάζοντας την απεγνωσμένη προσπάθεια του Ράμα να μένει γαντζωμένος πίσω από την πρωθυπουργική καρέκλα, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, σε σχόλιο του στο twitter, αντιπαραθέτει παραδείγματα αντίστοιχης πολιτικής συμπεριφοράς άλλων πολιτικών αντρών μόνο κατά τους τελευταίους 6 μήνες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 μηνών ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Κούρτς, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο σκανδάλου του Αντικαγκελάριου, προκήρυξε πρόωρες εκλογές. Ο Τσίπρας, αφού το κόμμα του Συριζα ηττήθηκε στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έκανε το ίδιο.

Αρχικά παραιτήθηκε η Τερέζα Μέι, ενώ τώρα ο διάδοχός της, Μπόρις Τζόνσον, προκήρυξε πρόωρες εκλογές, αφού απέτυχαν με το Brexit. Και ο Ζάεφ προκήρυξε εκλογές πριν 10 ημερών, μετά το "Όχι" που εισέπραξε για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Σήμερα, μετά από τα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας μερικών ημερών, και ο Χαρίρι του Λιβάνου, παραιτήθηκε.

Μόνο το Μεγάλο Τιμονιέρη μας δεν υπάρχει αποτυχία είτε σκάνδαλο που τον κλονίζει! Παραμένει με νύχια και με δόντια γαντζωμένος στην καρέκλα!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon