Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ενότητας από τον Αρχιεπ. Αναστάσιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 25/12/2019 10:11 Τελευταία Ενημέρωση: 26/12/2019 11:13 Από: Tachydromos

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ Αναστάσιου, το οποίο απευθύνει μέσα από το Διεθνές Πρακτορείο «Ορθοδοξία» για την ενότητα και τη συμφιλίωση.

Το μήνυμά του είναι απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο «Ορθοδοξία», την οποία θα παρακολουθήσουμε ολόκληρη στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε ένα οδοιπορικό στην Αλβανία για την ιεραποστολή και το έργο του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

Μια συγκινητική εκ βαθέων συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις επόμενες μέρες.

Στην συνέντευξη αυτή, ο Μακαριώτατος μιλάει πραγματικά από την καρδιά του για όλη του την πορεία από την Αφρική ως την Αλβανία, για τους αγώνες που δόθηκαν, για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, για την εποχή του Χότζα και την καταστροφική απαγόρευση να πιστεύει κανείς στο Θεό, για την ανθρώπινη ανάγκη για προσευχή αλλά κυρίως για την ανασύσταση της Εκκλησίας στην Αλβανία σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν εκκλησίες, δρόμοι ούτε καν ελπίδα .

Παράλληλα, θα παρακολουθήσετε ένα μεγάλο οδοιπορικό- αφιέρωμα, για το έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αλβανία το οποίο κατέγραψε, το τηλεοπτικό μας συνεργείο.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου:

https://www.orthodoxianewsagency.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon