Αλβανία: Δήμαρχος «έφαγε» χειροβομβίδα από συνεργάτη του για μοιρασιά ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε: 03/01/2020 10:59 Τελευταία Ενημέρωση: 03/01/2020 10:59 Από: Tachydromos

«Αυτή η απόπειρα αντικατοπτρίζει τον τρόπο που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κυβερνά τη χώρα», ανέφερε το Δημοκρατικό Κόμμα

Πληροφορίες έδωσε η αστυνομία της Αλβανίας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του δημάρχου της Λούσνιας, Φατός Τούσε, ο οποίος τραυματίστηκε μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ειδικές δυνάμεις RENEA και οι δυνάμεις άμεσης παρέμβασης FNSH έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρώην οδηγό του δημάρχου.

«Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, ο φερόμενος δράστης είναι ο πρώην οδηγός του δημάρχου, ο πολίτης G. S., ο οποίος αφού έριξε την χειροβομβίδα, αμέσως διέφυγε από τις εγκαταστάσεις του δημαρχείου. Άντρες του αστυνομικού τμήματος της Λούσνιας, της RENEA και της FNSH αναζητούν τον δράστη», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τι λέει Δημοκρατικό Κόμμα

To Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΚ) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο δήμαρχος της Λούσνιας Τούσε δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον πρώην οδηγό του διότι δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά από τα κέρδη των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ΔΚ, όλοι οι πολίτες της Λούσνιας γνωρίζουν ότι ο πρώην οδηγός του δημάρχου ήταν ο πιο στενός και έμπιστος συνεργάτης του, με τον οποίον μοιραζόταν τα κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία και τη διαφθορά.

Το ΔΚ τόνισε ότι ο τραυματισμός του δημάρχου Φατός Τούσε αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κυβερνά τη χώρα σε «κεντρικό και τοπικό επίπεδο».

«Όλοι γνωρίζουν στη Λούσνια ότι ο πρώην οδηγός του δημάρχου, είναι έμπορος ναρκωτικών και λευκής σαρκός, χρηματοδότης της προεκλογικής του καμπάνιας και ότι κλείνει δουλειές και κάνει συμφωνίες εκ μέρους του».

Ειρήνη Γεωργίου

https://www.lawandorder.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon