Στο στόχαστρο το Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Κλεισούρας.. Σάκος ύποπτος για εκρηκτικά

Δημοσιεύθηκε: 10/01/2020 12:57 Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2020 12:57 Από: Tachydromos

Στο στόχαστρο ακραίων αλβανικών κύκλων φαίνεται ότι βρίσκεται το Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην Κλεισούρα. Νωρίτερα την Παρασκευή, εντοπίστηκε ένας σάκος πάνω σε τάφο, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις περιέχει εκρηκτικά. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και όπως αναφέρουν στο Epiruspost έγκυρες και αξιόπιστες πηγές στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο υπήρξε ένα ακόμη ύποπτο περιστατικό το οποίο επίσης παραπέμπει σε ακραίους και εθνικιστικούς κύκλους. Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των ελληνικών στρατιωτικών νεκροταφείων, έμενε «παγωμένη» επί σειρά ετών και συχνά αποτελούσε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Ο ύποπτος σάκος εντός του Νεκροταφείου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής. Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις Αλβανικές αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει κινηθεί κλιμάκιο πυροτεχνουργών από τα Τίρανα το οποίο αναμένεται να φτάσει στην περιοχή.

Παράλληλα έντονη είναι η κινητικότητα και των ελληνικών διπλωματικών αρχών, κυρίως της Πρεσβείας στα Τίρανα.

Το θέμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες.

Epiruspost.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon