Πρόσκληση Meta για Νέο Συμβόλαιο με τους πολίτες στις 2 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε: 20/02/2020 10:08 Τελευταία Ενημέρωση: 20/02/2020 10:08 Από: Tachydromos

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ilir Meta, επανέλαβε σήμερα την πρόσκληση του προς τους πολίτες της Αλβανίας να είναι στη λεωφόρο “Μάρτυρες του Έθνους” στις 2 Μαρτίου, για να κάνουν ένα Νέο Συμβόλαιο.

«Αγαπητοί πολίτες της Δημοκρατίας της Αλβανίας! Η κατακτητική επιθετικότητα της Αναγέννησης εναντίον όλων των ανεξάρτητων θεσμών της χώρας είναι μια πικρή πραγματικότητα που κάθε ένας από σας αισθάνεται κάθε μέρα. Αλλά το πείσμα της να κατακτήσει με κάθε τίμημα και όχι μόνο με αντισυνταγματικό τρόπο, αλλά και μαφιόζικο το Συνταγματικό Δικαστήριο αποτελεί σαφώς ένα πραξικόπημα, με στόχο να εγκαταστήσει μια δικτατορία της μειοψηφίας που φοβάται την ελευθερία του αλβανικού λαού και επιδιώκει να εξαλείψει κάθε δημοκρατική ευκαιρία αλλαγής και λογοδοσίας», δήλωσε ο πρόεδρος Meta.

Συνεχίζοντας ο Αλβανός Πρόεδρος προσκάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

«Σας προσκαλώ όλους στις 2 Μαρτίου, στη λεωφόρο” Μάρτυρες του Έθνους» για να δώσετε την τελευταία προειδοποίηση σε αυτή τη συμμορία, που δεν υπάρχει μέρα που να μην παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας».

«Δεν υπάρχει καμία δύναμη στον κόσμο να επιστρέψει τους Αλβανούς 30 χρόνια πριν, να αδειάσει η Αλβανία από την υπέροχη νεολαία μας και να παραδοθεί στη διεθνή μαφία το μέλλον της Πατρίδας μας», συνέχισε.

«Έτσι, στις 2 Μαρτίου, κάνουμε ένα Νέο Συμβόλαιο για την αποκατάσταση της χαμένης κυριαρχίας του αλβανικού λαού και την αποκατάσταση της δημοκρατίας, της λογοδοσίας και της κυριαρχίας του Συντάγματος. Η Αλβανία πρώτα! Η Αλβανία στους Αλβανούς», υπογράμμισε ο Meta.

ibna.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon