Πλήγματα στην ΕΕΜ εν μέσω Πανδημίας

Δημοσιεύθηκε: 11/05/2020 13:15 Τελευταία Ενημέρωση: 12/05/2020 20:40 Από: Tachydromos

Μια σειρά από μικρά επεισόδια των τελευταίων ημερών αποτελούν κομμάτια ενός πάζλ στο οποίο έχουμε συνηθίσει τόσο την απλότητα όσο και την πλοκή με την οποία μας το πλασάρουν στα έτοιμα ΜΜΕ. Αφορά ένα πλαίσιο ελέγχου εάν όχι καταπίεσης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, μελών και κοινοτήτων της, το οποίο αν μη τι άλλο έχει δυστυχώς κρατικά ερείσματα και «πλάτες» κατά το κοινό.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα στα Τελωνεία Κακκαβιάς από τις αστυνομικές αρχές δημεύτηκαν φάρμακα που μετέφερε εθελοντικά φορτηγατζής για λογαριασμό του Δήμου Δρόπολης, προς διευκόλυνση υπερηλίκων της περιοχής και που έστελναν συγγενικά τους πρόσωπα. Στα ΜΜΕ και σε χρόνο ρεκόρ, πολύ πιο πριν απ’ το να έχουν δρομολογηθεί τυπικές διαδικασίες μεταδόθηκε σα να πρόκειται για λαθραία εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων φαρμάκων χωρίς καμιά αναφορά στον ανθρωπιστικό χαρακτήρα της πράξης αλληλεγγύης. Προφανώς θέλησαν να βάλουν προ τετελεσμένων τις εισαγγελικές αρχές.

Ο στόχος φαίνεται ξεκάθαρος και αφορά στο να σφίξουν περισσότερο οι εναλλακτικές ελάχιστης επικοινωνίας των μελών της ΕΕΜ στις πατρογονικές εστίες, ούτως ώστε αισθανθούν ακόμη πιο έντονα την καθεστωτική απαγόρευση με αφορμή την Πανδημία του κορονοϊού.

Τις ίδιες μάλιστα στιγμές, συμπτωματικά, στο χωριό Λόγγο, κεντρική κοινότητα της Άνω Δερόπολης έγιναν βίαιες διαρρήξεις σε ιδιωτικές κατοικίες σε διάφορα σημεία του χωριού. Είναι πλέον το γνωστό μοτίβο παρενόχλησης, ειδικά όταν πλησιάζει περίοδος θερινών, πασχαλινών ή χριστουγεννιάτικων διακοπών. Οργανώσεις παρακρατικών που έως σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί απ’ τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονη αίσθηση εκλεκτικής συγγένειας μεταξύ τους, με τέτοιες ενέργειες προσπαθούν να συντηρούν κλίμα ανασφάλειας και στην ουσία να επιχειρούν να αποθαρρύνουν τους γηγενείς Έλληνες στο δικαίωμα απρόσκοπτης επίσκεψης των πατρογονικών τους εστιών και ιδίων οικείων.

Για άλλη μια φορά τηλεοπτικός σταθμός που διάκειται στην Κυβέρνηση Ράμα δηλητηρίασε την κοινή γνώμη με ανθελληνική εκπομπή παραβλέποντας κατ επανάληψη την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή χρήσης ρατσιστικής γλώσσας αλλά και αυτή την ίδια την κατάσταση βεβαρυμμένης ψυχολογικά κοινωνίας, κατάφερε να στήσει ένα θέμα εκ του μη όντως και να διεγείρει στη συνέχεια τα αρρωστημένα κύτταρα που συντηρούνται στα εναλλακτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ουσία το συγκεκριμένο τηλεοπτικό μέσο στην ανθελληνική του στημένη προβοκάτσια του Σάββατο παραβιάζει ακόμη και αυτές τις συμβάσεις για τις προξενικές υπηρεσίες άλλων χωρών και το διπλωματικό άσυλο. Λεπτομέρειες βέβαια προκειμένου να καλύψει έναν απατεώνα στην ουσία. Ένα άτομο που έχει έντονη την αλβανική του συνείδηση και προσποιήθηκε σαν Έλληνας θέλοντας να παραπλανήσει τις προξενικές αρχές της Ελλάδας. Η τηλεόραση και ο εν λόγω δημοσιογράφος εθισμένοι στους εκβιασμούς στο εσωτερικό της Αλβανίας έχουν μάλλον την αίσθηση ότι μπορούν να εκβιάσουν και αρχές άλλης χώρας!!!

Εν τέλει όμως και σαν συνέχεια απ’ το κουρνιαχτό των συνδεδεμένων απροκάλυπτα με τον συγκεκριμένο «παραγωγό δημοσιογραφικών κι ιστορικών εκπομπών», ομάδων του άρρωστου ανθελληνισμού, ο στόχος είναι επίσης η δημιουργία συνθηκών ασφυξίας γύρω απ’ την ίδια την ΕΕΜ. Βλέποντας ότι το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο πέραν των άλλων είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός δίαυλος για την μετάγγιση έστω ανθρωπιστικής συμπαράστασης στους γηγενείς Έλληνες, επιδιώκουν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού.

Είναι ένα πλαίσιο με γεγονότα των οποίων η χρονική σύμπτωση μπορεί να είναι τυχαία αλλά ο στόχος και ο χαρακτήρας είναι σαφώς μη συμπτωματικά.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon