Γαίες στους Δρυμάδες και ανθελληνισμός

Δημοσιεύθηκε: 24/06/2020 15:28 Τελευταία Ενημέρωση: 26/06/2020 09:11 Από: Tachydromos

Ως μία απ’ τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τον τρόπου και τις μεθόδους υφαρπαγής και στη συνέχεια εγγραφής με κανονικούς τίτλους ιδιοκτησίας στα Κτηματολόγια της Κυβέρνησης, ο πρώην Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα προβάλει όλες τις τελευταίες μέρες, μια καραμπινάτη υπόθεση στο συνοικισμός Γκιλεκάτες, των Δρυμάδων.

Εκείνος το κάνει για τους δικούς λόγους μικροπολιτικής. Εν τούτοις όμως είναι απ’ τις πιο χαρακτηριστικές για τον τρόπο πως άνθρωποι που εξυπηρετούν πολιτικά τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα αμείβονται με φιλέτα στις πιο αξιόλογες παραλιακές περιοχές της Χιμάρας. Επί το πλείστον η περίπτωση καταδεικνύει και πως συναντώνται τα συγκοινωνούντα δοχεία που διαχέουν στην Αλβανική κοινή γνώμη των ανθελληνισμό.

Ο Διευθυντής του Top Channel που φιλοξενεί τις εκπομπές του Μέμα κ.α. Μπεν Μπλιούσι και ο βασικός χρηματοδότης των δραστηριοτήτων των τουρκοτσάμηδων Γκαζμέντ Ντέμι, είναι οι «ιδιοκτήτες» 6000 τετραγωνικών πάνω στο κύμα, σε μια περιοχή με την οποία κανένα ιστορικό δικαίωμα ιδιοκτησίας δεν τους συνδέει. Ο δεύτερος ίσως καθώς είναι συνέταιρος σε ορισμένες δραστηριότητες με τον αδερφό του Πρωθυπουργού που άγουν την καταγωγή τους απ’ το Βούνο!!!

Ο πρώην Πρωθυπουργός καταγγέλλει ότι οι διαδικασίες με τις οποίες έβαλαν στο χέρι τους τη συγκεκριμένη επιφάνεια είναι εντελώς παράνομες. Η περιοχή προστατεύεται και υποτίθεται ότι δεν μπορεί να κτιστεί ελεύθερα. Βέβαια αυτά για τους κοινούς θνητούς. Για τους κατέχοντες τις υπόγειες διασυνδέσεις με την εξουσία οι πόρτες ανοίγουν…

Έτσι ένας εντεταλμένος διευθυντής στο Κτηματολόγιο της Αυλώνας, που όπως στα ανέκδοτα στάθηκε στη θέση του μόνο για 24 ώρες, ενέγραψε το συγκεκριμένο στα βιβλία του κράτους… και Μπλιούσι και Ντέμι έχουν πλέον κατά το ήμισυ την επιφάνεια αυτή. Η οποία επί το πλείστον παρεμποδίζει άλλον εκλεκτό πελάτη του Πρωθυπουργού που έχει επίσης παρανόμως ήδη κτίσει τουριστικές εγκαταστάσεις μέσα σε ελαιώνα!!! Και τώρα τον κλείνουν χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα.

Αλβανικά πράγματα πλην όμως προκαλώντας τόσες αδικίες στην κοινωνία της Χιμάρας.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon