Κοντά στους νέους η Εκκλησία στην Αλβανία

Δημοσιεύθηκε: 21/07/2020 10:34 Τελευταία Ενημέρωση: 21/07/2020 10:34 Από: Tachydromos

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Γκράμς ιερούργησε την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία της Ορθοδόξου πίστεως και ιδιαίτερα στην αξία του χριστιανικού ναού. Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο τους ιερείς όσο και τους δωρητές που με τη συνεισφορά τους συνέβαλλαν στην αποπεράτωση των εργασιών του ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της νεολαίας της ενορίας ενθαρρύνοντας τα να συνεχίσουν να στέκονται πολυποίκιλοι αρωγοί στο έργο της Εκκλησίας.

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής του επίσκεψης στη πόλη, η οποία αποτελείται από μεικτό θρησκευτικά πληθυσμό ( ορθοδόξους και μουσουλμάνους ), ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε κατοικίες που βρίσκονται υπό ανέγερση και πρόκειται να στεγάσουν οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Τέλος, είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχοι της πόλης ο οποίος του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στην περιοχή.

www.orthodoxianewsagency.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon