Το ΚΕΑΔ απαντά στο Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 08/03/2021 18:53 Τελευταία Ενημέρωση: 09/03/2021 13:57 Από: Tachydromos

Μετά από τη φραστική επίθεση του Ράμα προς τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας του ΚΕΑΔ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Στα όρια της δικής μας αδυναμίας να ακολουθήσουμε το Μεγάλο Τιμονιέρη όπως στο περιεχόμενο έτσι και στο ύφος της λογοδιάρροιάς του σημερινού ξημερώματος, θα αρκεστούμε να αναφερθούμε στον ίδιο, την αφεντιά του Έντι Ράμα στη χαιρετιστήρια ομιλία του στο 20-ο συνέδριο του ΚΕΑΔ στις 31.3.2912:

"Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να χαιρετήσω το φίλο μου Βαγγέλη Ντούλε κι ευχόμενός του επιτυχίες, να του εκφράσω το βαθύ σεβασμό για το γεγονός ότι έχει ηγηθεί του ΚΕΑΔ μέσα από ξεκάθαρες αξίες και αρχές προσφέροντας το όμορφο προσωπικό του παράδειγμα στην αλβανική πολιτική ζωή ...

... Ήταν πάντα στην πρωτοπορία της προσπάθειας αναδείξεως των αξιών και των αρχών αυτού του κόμματος, σε καλές και σε δύσκολες μέρες και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έτρεξε να εξασφαλίσει για λόγου του κυβερνητική καρέκλα. Μπορεί να φαίνεται μικρό πράγμα, εγώ όμως πιστεύω ότι για όλα τα μέλη και τους συμπαθούντες του ΚΕΑΔ, θα πρέπει να είναι μεγάλο πράγμα ότι ο πρόεδρος του κόμματός σας είναι ο μόνος πρόεδρος κόμματος στην Αλβανία που δεν έχει καθίσει ποτέ σε υπουργική καρέκλα.

Και ως πρόεδρος του ΚΕΑΔ στην κυβέρνηση κατά την προηγούμενη εντολή και ως ηγέτης του στην αντιπολίτευση, δίπλα μας σε αυτή την εντολή, ο Βαγγέλης ήταν ο ίδιος ευγενής πολίτης κι ο αξιοπρεπής πολιτικός σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους και, πρώτα απ' όλα με το κοινό.

Γνωρίζοντας τον από κοντά, θα ήθελα να σας πω ότι εκτιμώ ιδιαίτερα ότι δεν ήταν ποτέ πολιτικός του μίσους και της λάσπης, αλλά ήταν πάντα ο άνθρωπος που το πάθος για την πολιτική το έχει αναθρέψει με τις πεποιθήσεις και με τις ιδέες του...".

Τελικά, ποιον θα πρέπει να πιστέψουν οι πολίτες, τον γελωτοποιό του ξημερώματος η εκείνον της δύσης;

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας

ΚΕΑΔ

Πηγή:http://kead.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon