Διορθωτικές κινήσεις στο συνδυασμό της Συμμαχίας για την Αλλαγή στην Περιφέρεια Αυλώνας

Δημοσιεύθηκε: 16/03/2021 19:41 Τελευταία Ενημέρωση: 17/03/2021 09:33 Από: Tachydromos

Προ ολίγου οι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή παρέδωσαν εκ νέου τους Συνδυασμούς της Συμμαχίας για την Αλλαγή, οι οποίοι είχαν επιστραφή απ την ΚΕΕ με ορισμένες παρατηρήσεις.

Η δυνατότητα αυτή υπήρξε αφορμή και για ορισμένες μικρές διορθωτικές αλλαγές, όπως παρατηρούν τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα οι αλλαγές απ την αρχική κατάθεση της 4ης Μαρτίου, αφορούν σε πρόσωπα που προστίθενται ή αντικαθίσταντε αλλά και στην κατάταξη των υποψηφίων.

Μεταξύ των αλλαγώ είναι και αυτή της συμπερίληψης του πρώην Επάρχου Λειβαδιάς κ. Βαγγέλη Αναγνώστη στη 10η θέση του Ψηφοδελτίου της Εκλογικής Περιφέρειας Αυλώνας. Η υποψηφιότητα του κ. Αναγνώστη όπως και του κ. Νάστη στη 13η θέση είναι προτάσεις της Ένωσης για Ανθρώπινα Δικαιώματα-ΚΕΑΔ δια των τοπικών Παραρτημάτων της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλόγως και στην Εκλογική Περιφέρεια Κορυτσάς μετέχουν δύο στελέχη των τοπικών δομών: ο κ. Ανδρέας Σιμάκου για την πόλη της Κορυτσάς και κ. Ηλίας Καδένας για την υπόλοιπη Περιφέρεια.

Στο Αργυρόκαστρο ως γνωστό μετέχει του Ψηφοδελτίου της Αντιπολίτευσης ο πρώην Υπουργός κ. Κώστας Μπάρκας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon