Η πρεσβεία των ΗΠΑ προσκαλεί τους Αλβανούς: Θέλετε να γίνετε πράκτορες του FBI;

Δημοσιεύθηκε: 13/04/2021 07:31 Τελευταία Ενημέρωση: 13/04/2021 07:30 Από: Tachydromos

«Ποιος δεν έχει δει αμερικανικές ταινίες με πράκτορες του FBI και ποιος δεν ονειρεύτηκε να γίνει σαν αυτούς; Πάντα με επαγγελματισμό και επιμονή για να βρείτε την αλήθεια διασταυρώνοντας γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία.

»Οι καιροί αλλάζουν στην Αλβανία και από ταινίες, όνειρα, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα για πολλούς νέους που είναι εξειδικευμένοι και αποφασισμένοι να δώσουν τη συμβολή τους σε μια καλύτερη Αλβανία».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Τίρανα που απευθύνεται σε κάθε Αλβανό:

«Ονειρεύεσαι να γίνεις ένας από τους πράκτορες του FBI; Πιστεύεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται; Τώρα είναι η ευκαιρία σου! Το Εθνικό Γραφείο Ερευνών (BKH) κήρυξε διαγωνισμό για ενδιαφερόμενους πράκτορες. Το ‘BKH’ αναζητά γυναίκες και άνδρες από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υποβάθρων που μπορούν να ικανοποιήσουν τα υψηλά πρότυπα ψυχικής επιδεξιότητας και φυσικής κατάστασης, παρόμοια με αυτά του FBI : https://bit.ly/3fXfDGY

» Γίνετε μέλος αυτής της ελίτ ομάδας στην καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στην Αλβανία. Εάν έχετε κάνει αίτηση στον πρώτο γύρο, υποβάλετε ξανά αίτηση! Η εμπειρία σας, η ικανότητα βελτίωσής σας και η επιθυμία εξυπηρέτησης μόνο θα σας βοηθήσουν. Κάνε αίτηση τώρα!»

Shqiptarja.com

echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon