Ο διαβόητος Μάρκο Κέπι

Δημοσιεύθηκε: 21/07/2021 13:22 Τελευταία Ενημέρωση: 22/07/2021 07:32 Από: Tachydromos

Μια οργάνωση Αλβανών στη Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται να είναι ο βασικός σπόνσορας σειράς ανθελληνικών εκπομπών στο Top Channel του εμπρηστή δημοσιογράφου Μαρίν Μεμά, η “Albanian Roots» (Αλβανικές Ρίζες), τις τελευταίες μέρες επιτίθεται φανατικά σε Ελληνίδα των ΗΠΑ.

Η Οργάνωση αυτή έτσι κι αλλιώς για να κάνει αισθητή την παρουσία της και να καλύψει διάφορες άλλες προσφιλείς στη νέα μετανάστευση αλβανών στη Δύση δραστηριότητες, εξ αρχής επέλεξε να διοργανώσει αντι-παρέλαση αυτής που διοργανώνουν οι Έλληνες Ομογενείς στην 5η Λεωφόρο κάθε 25 Μαρτίου. Προσπαθούν στην ουσία να κάνουν βεντέτα αντιπαραθέτοντας ανθελληνικές γελοίες συγκεντρώσεις για την «γενοκτονία των Τσάμιδων».

Ο επικεφαλής και αρχηγός της Οργάνωσης αυτής που δικαιολογεί τα εμβάσματα στο Μεμά μέσω αποστολής καρπού εράνου τους για τα θύματα του Σεισμού 2019, Μάρκο Κέπι, είχε βρει επιστέγασμα στο πολιτικό γραφείο του Γερουσιαστή Γκένετ της Νέας Υόρκης. Τον έδιωξε όμως προ μηνών ο Γερουσιαστής καθώς συνειδητοποίησε παράλληλες ενασχολήσεις του κ. Κέπι που παραβιάζουν το νόμο. Κατηγόρησαν με μεγάλη ευκολία βέβαια Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στο επιτελείο του Ρεπουμπλικάνου Γερουσιαστή.

Τώρα όμως οι «Αλβανικές Ρίζες» επιδίωξαν να μπουν μέσω του Συντονιστή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Νέας Υόρκης. Συνηθισμένοι σε κόλπα χειραγώγησης των ψηφοφόρων και άλλων λαθροχειριών το επιχείρησαν με ότι φαίνεται να «διορθώσουν» το αποτέλεσμα τους.

Η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Ελληνίδα Γεωργία Κοντζαμάνη ωστόσο με τις αποφάσεις και ενέργειες της απέτρεψε την δια νόθευσης των ψήφων εκλογή του κ. Κέπι. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διασυνδεμένων πυρήνων του αλβανικού ανθελληνικού εθνικισμού βουίζουν αυτή την περίοδο κατά της κας. Κοντζαμάνη.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon