Ευχές του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Δημοσιεύθηκε: 09/09/2021 09:48 Τελευταία Ενημέρωση: 09/09/2021 10:01 Από: Tachydromos

Συγχαρητήρια επιστολή στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος με αφορμή την ενθρόνιση του που έγινε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

«Ας δοξολογήσουμε και ευχαριστήσουμε τον Τριαδικό Θεό για ευλογημένη ενθρόνισή σας στον εκκλησιαστικό θρόνο της Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Γνωρίζοντας τη μέχρι τώρα διακονία σας καθώς και τα χαρίσματά σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσετε το παράδειγμα του ενάρετου προκατόχου σας, μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλόχιου, με αταλάντευτη πίστη, αγάπη και αποστολικό ζήλο», σημειώνει ο Μακαριώτατος και εύχεται ειλικρινά «το Άγιο Πνεύμα να καθοδηγεί πάντα τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις πράξεις σας, στην διακονία του αγαπημένου λαού του Μαυροβουνίου και στη διατήρηση της πανορθόδοξης ενότητας».

Μαζί με τις ευχές ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος δώρισε στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και μια εικόνα της Ανάστασης του Κυρίου η οποία φιλοτεχνήθηκε στην Αλβανία, με την ευχή βιώνοντας συνεχώς το μυστήριο της Σταύρωσης, να εκπέμπει το φως της δύναμης και της ελπίδας της Αναστάσεως στην κοινωνία και την εποχή μας.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος

https://www.orthodoxianewsagency.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon