Ιωάννινα: Μπλόκο σε μεγάλο φορτίο κάνναβης από την Αλβανία

Δημοσιεύθηκε: 25/09/2021 16:05 Τελευταία Ενημέρωση: 25/09/2021 16:05 Από: Tachydromos

«Στοπ» σε ένα ακόμη μεγάλο φορτίο ναρκωτικών αλβανικής προέλευσης έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και εντόπισαν στα Ιωάννινα τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα με τα οποία μεταφερόταν στο εσωτερικό της χώρας.

Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα των δύο Ελλήνων μεταφορέων, το ένα από τα οποία λειτουργούσε ως προπομπός. Στο δεύτερο βρέθηκαν οκτώ δέματα τα οποία περιείχαν συνολικά 44 κιλά και 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Αλλά και στα σπίτια των δραστών, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 7,9 γραμμαρίων και ένας σουγιάς.

Στην κατοχή των δυο Ελλήνων βρέθηκαν 1.040 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και τα δύο αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση.

https://difernews.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon