Τιμιτική εκδήλωση της (ΠΑΟ) Φοινικαίων για τους παλαίμαχους αθλητές του Δήμου Φοινικαίων

Δημοσιεύθηκε: 22/10/2021 16:39 Τελευταία Ενημέρωση: 22/10/2021 16:39 Από: Tachydromos

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος (ΠΑΟ) Φοινικαίων σε μία λαμπρή τελετή- εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 16/10/21 στη Νέα Χαλκηδόνα,βράβευσε τους αθλητές και τους προπονητές που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους τη δεκαετία του '70 και '80 στο Δήμο Φοινικαίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές από όλη την Ελλάδα,αλλά και από τη Βόρειο Ήπειρο.

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκινήσεις, γέλιο, χαρά, νοσταλγία, αναμνήσεις, ένταση, δάκρυα χαράς... μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής και πρόερδρος του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλες, ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας κ.Γιώργος Τζομάκας, ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική κύριος Ανδρέας Κούρτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Ανδρέας Λεωτσάκος,η Σύμβουλος άθλησης του Περιφερειάρχη κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών κ.Μπάμπης Καραθάνος, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωση Βουθρωτού κ.Αλέξανδρος Νταγιάκας, ο συνεργάτης του Αντιδημάρχου κ. Λάμπρος Κεραμίδας και οι πρόεδροι των αδελφοτήτων των χωριών του δήμου Φοινικαίων:ο κ.Αλέξανδρος Μπάρης πρόεδρος του Συλλόγου Βαγκαλιατών ,ο κ. Ζήσης Αναγνώστης πρόεδρος της Αδελφότητα Τσαουσοτών και ο κ. Ορέστης Ζαφείρης πρόεδρος της αδελφότητας Αγίου Ανδρέα.Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης και τα μέλη του ΓΣ Ομόνοιας,κ.Πύρος Γιώτης και κ.Μιχάλης Παππάς. Ο Περιφερειάρχης Αττικής,κ. Γιώργος Πατούλης,ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έστειλε χαιρετιστήριο βίντεο τονίζοντας ότι επικροτεί τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που κάνει η ομάδα και σε αθλητικό αλλά και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Επίσης,ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν ο Δήμαρχος Φοινικαίων κύριος Χρηστάκης Κίτσιος και η νεοσύστατη Κοινότητα Βορειοηπειρωτών Λονδίνου και Ευρώπης.

Την εκδήλωση τίμησε και χαιρέτησε ο κύριος Δημήτρης Παναγιωτίδης εκπρόσωπος της Capital group SA χορηγού της ομάδας μας αλλά και η ηλεκτρονική εφημερίδα της value news!! Ο ΠΑΟ Φοινικαίων και η Πρόεδρος Μαρία Γιώτη ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους έναν προς έναν που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ.Giorgos Patoulis καθώς και τον χορηγό της ομάδας Capital groups SA για την έμπρακτη στήριξη τους.

Στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του ΠΑΟ Φοινικαίων Μαρία Γιώτη, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πριν από περίπου 3 χρόνια μια παρέα ανθρώπων με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Στη συνέχεια μετατρέψαμε την ομάδα σε πολιτιστικό όμιλο, ώστε να μπορούμε να κάνουμε περισσότερες δράσεις, όπως και πράξαμε.

Συμμετείχαμε σε δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις. Η πρώτη ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με θέμα : Το Περιβάλλον ανήκει στα παιδιά. Η δεύτερη η δημιουργία τράπεζας αίματος, υπό την αιγίδα τη Περιφέρειας Αττικής.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι: Χρήστος Καλέσης, Σπύρος Φάνης, Χρήστος Καλόγερος Μαρίνα Μήτση, Γιάννης Μήτσης, Θανάσης Κόρδας, Οδυσσέας Γκρέμος, Βαγγέλης Αγγελής, Χριστόφορος Τσέρος, Λεωνίδας Μάρης, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γκάτζος, Δημήτρης Παππάς, Χρήστος Ιωαννίδης, Μιχάλης Κολιός, Σωτήρης Ζάχος, Οδυσσέας Τζαφέρης, Δημήτρης Παππάς, Τάκης Κωτσκος, Χρήστος Καΐσης,Οδυσσέας Καλυβιώτης,Κώστας Πάπας,και Βαγγέλης Γιάννης!! Βραβεύτηκαν επίσης απ'την τωρινή ομάδα:

Ο Βασίλης Καζαμίας,ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο ήθους και ο Γρηγόρης Μποζιόρης με το βραβείο του πρώτου σκόρερ της ομάδας.

Ο Στέλιος Σταυρίδης και ο Βαγγέλης Δήμος MVP της ομάδας την περίοδο 2018-2019 και 2019 -2020.

Επίσης,για την προσφορά στην ομάδα τιμήθηκαν οι: Αλέξανδρος Τσιάβος, Κυριάκος Κύριος, Λάμπης Βασίλης, Άλκης Γκιώνης και Βαγγέλης Κώστας

Ο ΠΑΟ Φοινικαιων θα συνεχίσει τις δράσεις του και σε αθλητικό αλλά και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,

Μαρία Γιώτη

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon