Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ για την εκδημία της Μαριέττα Γιαννάκου

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2022 11:48 Τελευταία Ενημέρωση: 28/02/2022 16:07 Από: Tachydromos

Η εκδημία της Μαριέττα Γιαννάκου προκάλεσε έντονα τη θλίψη και των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με την μακρόβια ελληνίδα πολιτικό.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής των Ελλήνων στο Αλβανικό Κοινοβούλιο, κ. Βαγγέλης Ντούλες προέβη σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η είδηση της εκδημίας της Μαριέττα Γιαννάκου μας γέμισε με θλίψη. Η ελληνίδα πολιτικός που από το 1974 και μέχρι την ημέρα της αποχώρησής της από τα εγκόσμια αξίωσε την πολιτική με απόφαση και σθένος θα λείψει της πολιτικής και της κοινωνίας. Θα λείψει και σε μας, τους Βορειοηπειρώτες, που την είχαμε πάντα δίπλα στα προβλήματά μας είτε μέσα από την Ευρωβουλή είτε μέσα από τη θητεία της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στις ελληνικές κυβερνήσεις. Θα μας σημαδεύει για πάντα εκείνο το ειλικρινές δάκρυ της από την Πλατεία της Δερβιτσάνης, όταν συνόδευσε στην επίσκεψη τον αείμνηστο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο. Προσωπικά είχαμε αναπτύξει στενή σχέση ανταλλαγής απόψεων και προώθησης των θεμάτων μας από όποια θέση πολιτική ή κυβερνητική βρέθηκε. Θα μας λείψει πραγματικά μια αγωνίστρια δίπλα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει! Αιωνία της η μνήμη!».

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon