Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια η Βόρεια Ήπειρος έστειλε ηχηρό μήνυμα παρουσίας (vid)

Δημοσιεύθηκε: 30/05/2022 22:33 Τελευταία Ενημέρωση: 30/05/2022 22:33 Από: Tachydromos

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη ημέρα της πολιτικής και πολιτιστικής διημερίδας, που διοργάνωσε η ΔΕΕΜ Ομόνοια, το πρωί της Κυριακής στο Μητροπολιτικό πάρκο Τρίτση.

Παραδοσιακοί χοροί των Βορειοηπειρωτών αναβίωσαν σε μια λαμπρή ημέρα, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, που κήρυξε την έναρξη της πολιτιστικής εκδήλωσης, του Γενικού Προέδρου της ΔΕΕΜ Ομόνοιας Βασίλη Κάγιου, του Βουλευτή και Προέδρου του κόμματος “Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” Ευάγγελου Ντούλε, εκπροσώπων κομμάτων, προέδρων πολιτιστικών συλλόγων της Βόρειας Ηπείρου και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της περιφέρειας Αττικής και την ευγενική χορηγία των Capital Market και της Value news.gr που αναδεικνύει τα ζητήματα των αποδήμων Ελλήνων. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια Ενημέρωσης της ValueNews.gr Γιώτα Χατζηθεοδώρου και την καλλιτεχνική επιμέλεια η κ.Παναγιώτα Σκεύη .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Βόρειας Ηπείρου, που ταξίδεψαν από τα πάτρια εδάφη ειδικά για την ημέρα αυτή.

Καλλιτέχνες και μουσικοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς προκειμένου να μεταδώσουν με τους δικούς τους τρόπους το μήνυμα της ισχυρής παρουσίας του ελληνισμού στην Βόρεια Ήπειρο.

Πηγή:Valuenews.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon