Αθλία προπαγάνδα

Δημοσιεύθηκε: 15/07/2022 14:36 Τελευταία Ενημέρωση: 17/07/2022 06:16 Από: Tachydromos

Ξενοδόχο τινά, στο κατάλυμα της οποίας μάλιστα συρρέουν λειτουργοί του ελληνικού κράτους, σε περιοδείες αναψυχής στους Αγίους Σαράντα, φιλοξενούσε ψες και χωρίς χρόνου φειδώ, εκπομπή στην Ελληνική του κρατικού περιφερειακού σταθμού στο Αργυρόκαστρο.

Πρόκειται για το RTSH Gjirokastra στο οποίο έχουμε και άλλοτε αναφερθεί για το δόλιο ρόλο του και τη σκοπιμότητα λειτουργίας.

Έχει μάλιστα και εκπομπή στην Ελληνική όπως το καθεστωτικό κάποτε «Λαϊκό Βήμα». Μόνο που πλέον το ξεπερνούν.

Η ξενοδόχος είναι και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου των Αγίων Σαράντα με τους συνδυασμούς του καθεστωτικού αταβισμού MEGA.

Με απόλυτη πειθώ η συγκεκριμένη κυρία στο μικρόφωνο του κρατικού φορέα ενημέρωσης αποφάνθηκε: για την κατάσταση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας υπεύθυνα δεν είναι τα Τίρανα. Η Ελλάδα είναι είπε με στόμφο και αποφασιστικότητα.

Εξ άλλου και η προπαγάνδα του προ 1990 την Μοναρχοφασιστική Ελλάδα είχε υπεύθυνη ακόμη και για τις φυλακίσεις του ανθού της διανόησης και της νιότης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Η λογική όπως και στην περίπτωση της Ξενοδόχου (για να μην μπερδευτεί κανείς δεν πρόκειται για την Πρόεδρο της Κρατικής Επιτροπές για τις Μειονότητες που είναι επίσης φίλη των κρατικών της Ελλάδος λειτουργών και διαθέτει επίσης ξενοδοχείο, και κάνει ακριβώς την ίδια προπαγανδιστική αποστολή) είναι απολύτως απλουστευτική. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς μπροστά στην οθόνη και με το στόμφο με τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει την γραμμή που της δίδαξαν!!!

Το ζήτημα όμως δεν είναι με την κυρία που έχει προφανώς τους λόγους της να διαχέει ανθελληνικό δηλητήριο. Το ζήτημα είναι ο ρόλος του δημοσίου φορέα ενημέρωσης: από πού αντλεί το δικαίωμα να διαχέει τέτοια προπαγανδιστική τοξικότητα εις βάρος της Ελλάδας;

Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν επεισόδιο στο Σχωριάδες όπου πάλι χειραγωγημένα πρόσωπα εξαπέλυαν θρασύ επίθεση στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, τον οποίο μάλιστα είχαν καλέσει στο πανηγύρι τους, μπροστά στον Περιφερειάρχη του Ράμα στο Αργυρόκαστρο που χαμογελούσε χαιρέκακα, για την κατάσταση του δρόμου τους. Τούτα.

Τα υπόλοιπα της ύπουλης εκπομπής όπου «απλοί μειονοτικοί» καταγγέλλουν την Μητέρα Πατρίδα είναι στο διαδίκτυο.

Ακόμη και για το γεγονός ότι στα όρια του Δήμου Αγίων Σαράντα γίνονται την ώρα αυτή όργια αυθαιρεσιών εις βάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, της περιουσίας και πνευματικής της κληρονομιάς για την Ξενοδόχο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτά είναι και τόσο συγκεκριμένα και εξόφθαλμα.

Που μετά για πολύ πιο ύπουλες παραβιάσεις δικαιωμάτων που απορρέουν απ’ τις διεθνείς πρακτικές και τις υποχρεώσεις της εγχώριας νομοθεσίας. Αυτά μάλλον αγνοούνται διότι ο υπάλληλος της Εφορίας είναι πίσω απ’ τις κάμερες και κουνά το δάκτυλο. Εξασφαλίζει εξ άλλου και τα απαραίτητα για την εκπομπή και εν γένει την προετοιμασία και μετάδοση του όλου υλικού που το καθεστώς εγκρίνει.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon