Ρώσοι κατάσκοποι στην Αλβανία; Έντι Ράμα «είναι αστείο αυτό»

Δημοσιεύθηκε: 28/08/2022 10:31 Τελευταία Ενημέρωση: 28/08/2022 10:31 Από: Tachydromos

Ο Έντι Ράμα μίλησε με τους δημοσιογράφους στο τέλος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου σήμερα στα Τίρανα.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας αντέδρασε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη δύο Ρώσων και Ουκρανού στο Γκράμς πριν από λίγες ημέρες που θεωρούνται ύποπτοι για εμπλοκή σε κατασκοπεία.

Ο Ράμα χαρακτήρισε τις δηλώσεις ως γελοίες καθώς είπε ότι η εν λόγω στρατιωτική εγκατάσταση δεν παράγει όπλα αλλά είναι απαξιωμένη. Τόνισε ότι είναι σημαντικό να βρεθεί ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης των ξένων στη χώρα.

Ερώτηση : Πόσο ανησυχητικό είναι το ενδιαφέρον των Ρώσων που είναι ύποπτοι για κατασκοπεία για μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ;

«Δεν είχα την ευκαιρία να εκφραστώ για αυτό. Αφού μου δίνετε αυτή την ευκαιρία, να πω ότι η ομίχλη που σηκώθηκε πάνω από τα λεγόμενα αντικείμενα ιδιαίτερης σημασίας ήταν για κλάματα και γέλια. Δεν είναι καν εργοστάσια που κατασκευάζουν όπλα. Είναι καρκατίνες αποχαρακτηρισμένες ως αντικείμενα ιδιαίτερης σημασίας.

Έχουν το καθεστώς του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Είναι σε σημείο που, επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για τα φώτα, ακόμη και τα φώτα κόβονται. Έχουν αρκετούς φρουρούς για να το προστατεύουν από καταπατήσεις. Το να λέμε ότι η κατασκοπεία γινόταν κατασκευάζοντας τα υπολείμματα του κομμουνισμού είναι πολύ γελοίο. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι τι πραγματικές προθέσεις έχουν αυτοί οι άνθρωποι στη χώρα μας. Μια αποστολή κατασκόπου σε ένα σπορ αυτοκίνητο που μοιάζει να φωνάζει έλα να με πάρεις είναι γελοία.

Το μέλημά μας είναι πού βρίσκεται η πραγματική πρόθεση αυτών των ανθρώπων και αυτή είναι η δικαιοσύνη. Αυτή η ομίχλη εξυπηρέτησε την ομίχλη και οι απλοί άνθρωποι έκαναν πολύ χιούμορ για αυτές τις εκκλήσεις επαγγελματιών μισητών για την ανατροπή της εθνικής ασφάλειας, ενώ πρέπει να δούμε από την έρευνα και την κρίση πού είναι ο πραγματικός σκοπός, δεν έχει καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις.

Είμαστε σε άλλη εποχή, είναι γελοίο να λέμε για κατασκοπεία, είπε χαρακτηριστικά ο Αλβανός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon