Ξένα ήθη στο Δήμο Φοινικιού

Δημοσιεύθηκε: 03/11/2022 15:06 Τελευταία Ενημέρωση: 03/11/2022 20:30 Από: Tachydromos

Πολίτης του Δήμου Φοινικιού καταγγέλλει ότι χθες, Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, υπήρξε θύμα φυσικής βίας που άσκησε εις βάρος του ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας, κατά παρότρυνση του Δημάρχου της Περιοχής, Προέδρου μάλιστα του διαβόητου κρατικού μορφώματος MEGA, Χρήστο Κίτσο.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ρίξει μια - δύο μπουνιές στο δημότη από την Κοινότητα της Δρόβιανης, Βασίλη Καλυβά, ώστε να «εμψυχώσει» το όργανο του.

Σε λογαριασμό της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νεολαία της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει το συμβάν θεωρώντας το αφενός μεν εντελώς ξένο ως προς την παράδοση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και αφετέρου έκφραση του αυταρχισμού και της αλαζονείας των κρατούντων καθ ομοίωση και εν ονόματι του Έντι Ράμα, την τοπική αυτοδιοίκηση σε περιοχές ιστορικής ουσιαστικής αριθμητικές παρουσίας του Ελληνισμού.

Ο Βασίλης Καλυβάς είναι πρώην Έπαρχος στην Επαρχία του Μεσοποτάμου που συμπεριλαμβάνεται πλέον στον ενιαίο Δήμο Φοινικιού. Συγγράφει βιβλία ενώ βιοπορίζεται μέσα από πολλές δυσκολίες ζώντας στη γενέτειρα του, Δρόβιανη.

Έχοντας έντονο το ενδιαφέρον του για τα κοινά προβαίνει σε αναρτήσεις που αφορούν τόσο στα κοινά πράγματα της περιοχής όσο και σε ευρύτερου ενδιαφέροντος για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Ας αναφερθεί ότι λίγους μήνες πριν είχε κληθεί και ανακριθεί κατ εξακολούθηση από άνδρες των υπηρεσιών αντιτρομοκρατίας της Αλβανίας.

Η συμπεριφορά του Δημάρχου της περιοχής ώστε να βιαιοπραγήσει ο ίδιος προσωπικά εις βάρος ενεργούς πολίτη της περιοχής φέρνει επίσης στο φως ότι έχει στρατολογήσει στις υπηρεσίες του Δήμου υπαλλήλους με βεβαρυμμένο προηγούμενο ποινικό μητρώο.

Είναι προφανές ότι όλα τούτα ουδεμία σχέση έχει με το ήθος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Εκθέτει προφανώς τον ίδιο το Δήμαρχο για το ποιόν του και την αντίληψη που έχει σε ότι αφορά την θέση που υπηρετεί αλλά και το πολιτικό σχηματισμό που τον ανέχεται.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon