Μητσοτάκης: Ο εγκάρδιος διάλογος με τον Ράμα – Η πρόσκληση στη Δρόπολη (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2022 20:36 Τελευταία Ενημέρωση: 07/12/2022 20:36 Από: Tachydromos

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύεται ότι θα επισκεφθεί τους Έλληνες της Αλβανίας, έχοντας στο πλευρό του τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα, ο οποίος μάλιστα τον ενθαρρύνει να επιστρέψει στην Αλβανία.

Έχοντας στο πλευρό του τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος τον ενθαρρύνει μάλιστα να υποσχεθεί στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας ότι θα επιστρέψει στη χώρα για να την επισκεφθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει μπροστά την κάμερα απευθυνόμενος στους Έλληνες της Αλβανίας:

«Δυστυχώς ο πιλότος μας ενημέρωσε ότι ο καιρός μάλλον θα είναι κακός αύριο και δεν μπορούμε να πετάξουμε, όμως σας υπόσχομαι ότι θα έρθουμε οπωσδήποτε πριν το τέλος του έτους να σας επισκεφθούμε, να σας ευχηθούμε καλές γιορτές και να είμαστε μαζί σας. Ελπίζω να μας συνοδεύσει και ο (σ.σ. Αλβανός) πρωθυπουργός.»

Ο κ. Ράμα από την πλευρά του, παρουσιάζεται να αστειεύεται μπροστά στην κάμερα, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τη σημασία της λέξης «συνοδεύσει», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανταποκρίνεται μεταφράζοντας τη συγκεκριμένη φράση στα αγγλικά.

«Σε περιμένουμε στη Δρόπολη», παρουσιάζονται να λένε σε άλλο βίντεο, απευθυνόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω βιντεοκλήσης, Έλληνες της Αλβανίας έχοντας στο πλευρό τους τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος αναφέρει μιλώντας στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Α, εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έρθεις, εγώ θα πρέπει να κάνω όλη τη δουλειά…»

πηγή: kathimerini.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon