ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δημοσιεύθηκε: 22/03/2017 18:29 Τελευταία Ενημέρωση: 22/03/2017 18:28 Από: Tachydromos

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με μέλη του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) το οποίο εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τις επερχόμενες εκλογές της Αλβανίας και την αντιπροσώπευση της Ελληνικής μειονότητας, ενώ διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων αναφορικά με την ανάγκη ενότητας και ενιαίας αντιπροσώπευσης της Ελληνικής μειονότητας στη γείτονα χώρα.

Επίσης εκφράστηκε η επιθυμία εκ μέρους του ΚΕΑΔ τα θέματα αυτά να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και χάραξης εθνικής στρατηγικής.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σγουρίδης τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέκονται ενεργοί συμπαραστάτες και αρωγοί στα δίκαια αιτήματα της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Τέλος υπήρξε από κοινού συμφωνία να πραγματοποιηθεί επομένη συνάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ και Βουλευτή του Αλβανικού κοινοβουλίου Βαγγέλη Ντούλε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Ευθύμιος Δρόσος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Κίγκας, ο πολιτευτής Θεσπρωτίας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, καθώς και το στέλεχος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νίκος Ντίνος.

Από την πλευρά του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ και στέλεχος της Ομόνοιας Γεώργιος Τζομάκας, οΓραμματέας του πολιτικού συμβουλίου και Γραμματέας των αποδήμων Αλέξης Πάντος, το στέλεχος του ΚΕΑΔ Θανάσης Βασιλείου, και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών Αντώνης Νέτσος.

http://anexartitoiellines.gr/p

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon