Ο πρόεδρος του MEGA, Χριστάκης Κίτσιος, μοιράζεται το ίδιο γραφείο με τον Αντιδήμαρχο του PDIU;

Δημοσιεύθηκε: 10/06/2017 15:18 Τελευταία Ενημέρωση: 10/06/2017 15:18 Από: Tachydromos

Ο γυρολόγος Πρωθυπουργός της χώρας, καθώς αυτές τις δύο μέρες οργώνει κυριολεχτικά την Περιφέρεια Αυλώνας όπου είναι έκτος στη λίστα του ΣΚ, αισθανόμενος ότι η εκλογική δυναμική που αναπτύσσει η αντιπολίτευση, τον αφήνει και προσωπικά με το δάχτυλο στο στόμα, δεν αναφέρεται πια σε πρόγραμμα και υποσχέσεις, αλλά επιδίδεται σε φθηνό αντιπερισπασμό, εκτοξεύοντας ψέματα που ούτε ο ίδιος πιστεύει.

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας ο κύριος Ράμα ότι αν η κεκτημένη ταχύτητα που αναπτύσσει ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ΝτασαμίρΤαχίρι, μεταφραστεί σε βουλευτική εντολή, τότε ο ίδιος θα μείνει χωρίς βουλευτική έδρα. Όντας τσάμικης καταγωγής, ο Ταχίρι, βγάζει εκτός παιχνιδιού τον επίσημο τσάμη υποψήφιο του PDIU (το τσάμικο κόμμα) που πρόσκεινται στον Έντι Ράμα.

Τι θέλει να πετύχει ο Ράμα μέσω αυτού του αντιπερισπασμού; Δεν παύει να διατυμπανίζει ότι οι ψήφοι που συγκεντρώνει ο Ταχίρι, δεν βγάζουν τον ίδιο, αλλά βγάζουν βουλευτή τον Έλληνα Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση της λίστας του ΔΚ στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια. Άρα, οι τσάμικης καταγωγής ψηφοφόροι δεν θα πρέπει να ψηφίσουν ΔΚ, γιατί οι ψήφοι πάνε στον αντίπαλο Έλληνα. Πρόκειται για φθηνή προπαγάνδα διότι η τρίτη θέση του Ντούλε δεν κινδυνεύει με τίποτε. Και για να θίξει το φιλότιμο των τσάμηδων τους υπενθυμίζει ότι ο Βαγγέλης Ντούλες παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπρόεδρου της Αλβανικής Βουλής όταν οι σοσιαλιστές εξέλεξαν και τον Ιντρίζι ως Αντιπρόεδρό της.

Αυτά λέει στους τσάμηδες. Διότι για τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες λέει άλλα. Πουλάει άλλο παραμύθι. Σε εκείνους λέει να μην ψηφίσουν το ΔΚ, γιατί οι ψήφοι τους βγάζουν τον τσάμηΤαχίρι. Έλα όμως που οι Βορειοηπειρώτες τον πήραν χαμπάρι και ξέρουν να κάνουν και τη διαφορά μεταξύ του Ντούλε του ΚΕΑΔ και του Κίτσιου του MEGA, ο οποίος από ώρα σε ώρα αναμένεται να κάνει έκκληση στους οπαδούς του κόμματός του να ψηφίσουν την εκλογική λίστα του ΣΚ, με την υπόσχεση ότι θα έχουν Υπουργό στην Κυβέρνηση Ράμα.

Μια απλή αντιπαράθεση όμως βγάζει γυμνό τον πρόεδρο του MEGA όσον αφορά το παραμύθι με τσάμηδες. Για όσους δεν το ξέρουν, το αποκαλύπτουμε.

Είναι αλήθεια ότι ο Ντούλες παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπρόεδρου της Αλβανικής Βουλής όταν ο Ράμα εξέλεξε στην ίδια θέση και τον τσάμη Ιντρίζι και για λόγους αρχών, αλλά και για το απλό γεγονός ότι οδηγήθηκε εκεί μετά από άμεση σύσταση Ερντογάν προς το Ράμα.

Για όσους δε γνωρίζουν όμως, τους πληροφορούμε ότι ο πρόεδρος του MEGA, κύριος Κίτσιος, δεν εγκατέλειψε την καρέκλα του Αντιδήμαρχου Αγίων Σαράντα όταν του έβαλαν δίπλα τον τσάμη, Μπέρτι Πύρρο ως Αντιδήμαρχο και που τυγχάνει να είναι ο πρόεδρος του PDIU για τους Αγίους Σαράντα. Μάλιστα, μοιράζει με τον «αδελφό τσάμη» το ίδιο γραφείο. Αυτό ο Ράμα δεν το αναφέρει. Γιατί δε συμφέρει.

Το αναφέρουμε εμείς για να το μάθουν κι εκείνοι που δεν το ξέρουν ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του σοβαρού πολιτικού Ντούλε και του νεόκοπου πολιτικού Κίτσιου. Και οι Βορειοηπειρώτες το γνωρίζουν καλά. Γι αυτό και χλευάζουν τον φθηνό αντιπερισπασμό του γυρολόγου ΈντιΡάμα που στις 26 Ιουνίου ούτε Πρωθυπουργός θα είναι, αλλά ούτε και βουλευτής.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon