Η χειρονομία του Συγκροτήματος Δερόπολη: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ - Ανακοίνωση του πρόεδρου του ΚΕΑΔ

Δημοσιεύθηκε: 13/06/2017 10:32 Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2017 10:32 Από: Tachydromos

Ως πρόεδρος του ΚΕΑΔ, συγχαίρω εγκάρδια την πατριωτική χειρονομία των μελών του λαογραφικού συγκροτήματος Δερόπολη, που αρνήθηκε αποφασιστικά να ανέβει στη σκηνή των εγκαινίων της αναβαθμισμένης πλατείας Τιράνων, όταν πληροφορήθηκαν ότι εκεί υπήρχαν αναγραφές τοπωνυμιών που θίγουν την εθνική μας υπόσταση.

Το μήνυμα που έστειλαν ο Αντώνης Τούνης, τα μέλη του συγκροτήματος και οι υπέροχοι γονείς τους είναι ένα μήνυμα πάνω στην ώρα την καλή. Που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει παιγνίδια με την εθνική μας υπόσταση. Είναι μέρες που η κοινωνία μας βάλλεται καθημερινώς από την προπαγάνδα του κυβερνώντος κόμματος προς άγρα ψήφων. Ενός κόμματος που όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια αποτυχημένης διακυβέρνησης χειροτέρεψε την οικονομία μας και την παιδεία μας, επιχειρεί να υφαρπάξει τις ιδιοκτησίες μας, να αλλάξει τα δημογραφικά μας κεκτημένα, τολμά να ισοπεδώνει τους ναούς μας, έφερε στο χαμηλότερο επίπεδο στην ιστορία τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις.

Αυτό το μήνυμα ξεπερνά κόμματα και ιδεολογίες κι έρχεται να μας ξεδιαλύνει όλων τα μυαλά και να οδηγηθούμε στις κάλπες της 25ης Ιουνίου με ειλημμένη την απόφαση να απαντήσουμε με καταψήφιση των πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος που ούτε οικονομική ευημερία έφερε ούτε την εθνική μας αξιοπρέπεια σεβάστηκε.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ

Βαγγέλης ΝΤΟΥΛΕΣ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon