ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΓΕ» ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΡΟΠΟΛΗ»

Δημοσιεύθηκε: 13/06/2017 10:33 Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2017 10:33 Από: Tachydromos

Ο Ταχυδρόμος, που πρώτος έφερε στο φως την ύπουλη προσπάθεια του νεόκοπου κι ανθέλληνα Δήμαρχου Τιράνων να ανεβάσει στη σκηνή των εγκαινίων της πολυδάπανης και κακόγουστης Πλατείας Τιράνων το Λαογραφικό Συγκρότημα «Δερόπολη»,{ Απαιτείται άμεση αντίδραση: Ο Τούνης να αποσύρει το λαογραφικό από την πλατεία «Φιλιάτες» } σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά και από την αντίδραση της Ελληνικής Πρεσβείας για μη συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων εξαιτίας της αναγραφής της ελληνικής τοπωνυμίας «Φιλιάτες», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί την απόφαση του Συγκροτήματος να αποσυρθεί και να μην ανέβει στη σκηνή, παγώνοντας το χαμόγελο στα χείλη του Δήμαρχου, αλλά και του πρωθυπουργού Ράμα που βρίσκεται πίσω από κάθε ανθελληνική ενέργεια.

Η πατριωτική πράξη των Αντώνη Τούνη, των νέων του Συγκροτήματος, αλλά και των υπέροχων γονέων τους, είναι σήμερα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, αλλά και όσους δεν διαπραγματευόμαστε τα ιερά και τα όσια της φυλής μας για εφήμερες δόξες και για φθηνές εξυπηρετήσεις. Μας δείχνει το δρόμο πώς μπορούμε μέσα από απλές και πρακτικές μορφές αντίστασης να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε εύκολη λεία για τους παζαρευτές της πολιτικής. Απεναντίας, ξέρουμε να σηκώνουμε ανάστημα όταν θίγονται αυτονόητα πράγματα που μας καθιστούν ως τους καλύτερους Έλληνες του Πλανήτη.

Ο πράξη αυτή θα περάσει στην ιστορία ως ενέργεια αντίστασης και εθνικής συσπείρωσης μπροστά στον κίνδυνο να ενδώσουμε σε αξίες και κεκτημένα αιώνων που η φυλή μας εξασφάλισε με αγώνες απόφασης και αίματος. Τα παιδιά αυτά του συγκροτήματος είναι σήμερα η εθνική αναφορά μας και θα είναι στη συνέχεια τέτοια. Θα είναι περήφανα τα ίδια, γιατί και μετά από πολλά χρόνια θα λένε «εμείς δεν ενδώσαμε». Θα είναι περήφανοι οι γονείς τους, οι οποίοι θα λένε «τα παιδιά μας δεν ενδώσανε». Θα είμαστε περήφανοι εμείς που θα λέμε «οι συμπατριώτες μας δεν ενδώσανε». Θα είναι περήφανοι οι Έλληνες ανά της Οικουμένης που θα λένε «οι Βορειοηπειρώτες δεν ενδώσανε».

Τα παιδιά αυτά μας έκαναν περήφανους. Παράλληλα μας έστειλαν κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για να πάμε με καθαρό μυαλό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να καταψηφίσουμε τους υπαίτιους της παρακμής αυτής της τελευταίας τετραετίας που έχει ως μόνη «νίκη» την επιδείνωση της θέσης των Βορειοηπειρωτών και των κρατικών σχέσεων με τη μητέρα Πατρίδα μας. Τα παιδιά αυτά κατόρθωσαν να μας διαφωτίσουν περισσότερο από κάθε ομιλία πολιτικού της αποπλάνησης και διαφωτιστή της δεκάρας.

Εύγε σας Παιδιά του Συγκροτήματος «Δερόπολη»!

Μας ανοίξατε τα μάτια!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon